Super Diet / Супер Диет Артишок 600 mg, 15ml х 20 ампули

арт. № 378
Артишок / 600 mg, 15ml х 20 ампули /
Притежава мощна антиоксидантна активност, най-вече благодарение на съдържащия се в него...
всички продукти от:
Laboratoire Super Diet, France Artichaut Bio →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

32,83 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Артишокът е растение, чиито състав включва редица баластни вещества, микроелементи, витамини, белтъчини и въглехидрати. Притежава мощна антиоксидантна активност, най-вече благодарение на съдържащия се в него въглехидрат, наречен цинарин. Цинаринът е високо ефективен антиоксидант, допринасящ за възпиране действието на натрупалите се в организма свободни радикали. Екстрактът от артишок допринася за правилната жизнена активност на клетките, както и за нормалното състояние на клетъчните мембрани. Действа силно антиоксидантно. Благоприятства дейността и функциите на черния дроб.

Артишок е произведен от френската фирма Super Diet, която повече от 50 години произвежда хранителни добавки от стандартизирани екстракти от organic растения. Super Diet разполага със собствено know-how за екстракция. Притежава стандарт Bio или AB certification. Bio гарантира, че продуктът е произведен от поне 70% organic съставки. AB certification удостоверява, че продуктът притежава най-малко 95% organic съставки. Компанията разполага със специално звено за качествен контрол. Продуктите на Super Diet се произвеждат според изискванията на независими сертификационни организации: ISO 9001, HACCP и France Quality certification.

Артишокът е растение, чиито състав включва редица баластни вещества, микроелементи, витамини, белтъчини и въглехидрати. Притежава мощна антиоксидантна активност, най-вече благодарение на съдържащия се в него въглехидрат, наречен цинарин. Цинаринът е високо ефективен антиоксидант, допринасящ за възпиране действието на натрупалите се в организма свободни радикали. Екстрактът от артишок допринася за правилната жизнена активност на клетките, както и за нормалното състояние на клетъчните мембрани. Действа силно антиоксидантно. Благоприятства дейността и функциите на черния дроб. Артишок е произведен от френската фирма Super Diet, която повече от 50 години произвежда хранителни добавки от стандартизирани екстракти от organic растения. Super Diet разполага със собствено know-how за екстракция. Притежава стандарт Bio или AB certification. Bio гарантира, че продуктът е произведен от поне 70% organic съставки. AB certification удостоверява, че продуктът притежава най-малко 95% organic съставки. Компанията разполага със специално звено за качествен контрол. Продуктите на Super Diet се произвеждат според изискванията на независими сертификационни организации: ISO 9001, HACCP и France Quality certification.
Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се приема при алергия към артишок или към растения от семейство Сложноцветни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка Приемайте по 1 ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.
Съдържание:     в 1 ампула     дн.доза
Артишок (лист)     600 mg     600 mg
флуиден екстракт     
Не съдържа: Алкохол, оцветители и консерванти.

Свързани продукти