Козметика

BetterYou / Бетър Ю Интра Витамин D3 + K2 орален спрей 15мл

арт. № 10925
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BetterYou

Витамин D3 + K2 орален спрей е биодостъпна и стабилна форма на K2 MK-7, която може лесно да се използва от тялото

2800лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Витамин D3 + K2 орален спрей 15мл

Методът на иновативното доставяне позволява на витамин D3 и К2 да се абсорбира директно в кръвообращението чрез вътрешната част на буза, като заобикаля храносмилателната система, където много хранителни вещества могат да бъдат загубени.
Витамин D3 и витамин К2 работят синергично един с друг, за да гарантират, че калцият се насочва извън артериите и в костите, където спомага за подобряване на плътността на костите.
Без достатъчно витамин К2 може да настъпи калциране в артериите, което увеличава риска от сърдечни заболявания.
Витамин D3 + K2 орален спрей е биодостъпна и стабилна форма на K2 MK-7, която може лесно да се използва от тялото. Формата на K2 е получена от цветя и можем да гарантираме чистотата на активната форма на K2.
Дневната доза е 3 впръсквания дневно или според препоръките на Вашия лекар. Не приемайте, ако в момента използвате лекарства за разреждане на кръвта. Винаги консултирайте се с Вашия лекар, ако не сте сигурни.
Тази форма е подходяща за лесно дозиране на 1000 IU витамин Д. Едно впръскване осигурява 1000 IU, две впръсквания – 2000 IU, три впръсквания 3000 IU, четири впръсквания – 4000 IU и т.н.
Това дозиране е удобно и лесно за прилагане за възрасни и деца над 3 години.
Дневната доза е 3 впръсквания дневно или според препоръките на Вашия лекар
Препоръка: Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете помпата 3 пъти, за да преминете и внимателно да пръскате 3 пъти върху вътрешната част на бузата. Изследванията са установили, че това е най-абсорбиращата област. Затворете с капачката след употреба.Не е подходящ за деца под 3 години.
Състав: вода, ксилитол, акациева смола, менахинон-7 (витамин К2), слънчогледов лецитин, лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, ментово масло, DL-a-токоферилацетат (витамин Е).
Подходящ за употреба при хора на вегетарианска диета.
Захар и без глутен.
Хранителна информация
Всяка дневна доза съдържа    ЕО NRV
Витамин D3    3000 IU / 75μg    1500%
Витамин К2 (МК-7)    75μg    100%
Колко са спрейовете в опаковката D + K2?
В една опаковка има 90 спрей, осигуряващи доза от 30 дни.
Има ли противопоказания Д+К?
Поради високите нива на витамин К2 в оралния спрей D + K2, препоръчваме Ви, ако приемате антикоагуланти (разредители на кръвта), не приемайте този продукт, освен по препоръка на Вашия лекар.
Препоръки при използване: Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете помпата 3 пъти при първото ползване и внимателно впръскате 3 пъти върху вътрешната страна на бузата. Изследванията са установили, че това е най-абсорбиращата област.
За деца под 3 години не използвайте.
Затворете с капачката след употреба.
След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.
Не е нужно да се приема, съобразено с храна или в определено време на деня. Използвайте във време, което най-удобно в ежедневието ви.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на здравословна и балансирана диета.
Гордеем се с уникалния подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността и гордо използваме естествени хранителни съставки, когато това е възможно.
Никога не са тествани на животни.
Производител: BetterYou™ Великобритания. Вносител ФлораВит ООД.