Филтри Филтри
Производители
Марки
Тип продукт
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Начин на приложение
Цени:
13.9931.60

Козметика

Био козметика

Био продукти за почистване

(17)
Почистването на лицето е изключително важно за доброто състояние на кожата. Препоръчва се 1 или 2 пъти в денонощието откритите части на главата - скули, бузи, брадичка и чело да минават през процедура на отстраняване на замърсяванията. Това се налага в индустриалните градове, след работа в замърсена среда, при използване на грим.
Сортирай:
БИО ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на кожата на лицето са мицеларна вода от различен тип, пяна за почистване, тоалетно мляко. Почистващ гел е една много добра опция. 

Кожата се замърсява, особено в градове, в които въздухът е с влошено качество. Мръсотията се наслагва, запушва порите и предизвиква дразнени. Епидермисът се омазнява. Отделят се мъртви клетки.  Порите се запушват. 

Правилното почистване запазва кожата в младежки вид. 

Какво е мицеларна вода? Тя е продукт, който не съдържа алкохол, сапуни, оцветители или ароматизатори. Добра е за прилагане към всеки тип кожа. Дори зоната около очите, която е особено чувствителна, може да се третира с този продукт.

С мицеларна вода може да се почисти всяка декоративна козметика: червило, руж, сенки за очи, гримове - дори и водоустойчиви. Не предизвиква алергични реакции.

Много млади майки използват мицеларна вода за почистване на кожата на бебето.

В мицеларната вода се съдържат мицели на естери на мастни киселини: частици, които абсорбират нечистотиите и замърсяванията. Тя почиства в дълбочина и предпазва порите от запушване и кожни раздразнения. При допир върху кожата, липофилните полюси на мицелите се разтварят и задържат във вътрешността на мицела замърсяванията.