Има ли връзка между застудяването на времето и болката в ставите ?

Автор: Севинч Хасан В: Root Дата: вторник, октомври 15, 2019 Коментари: 0 Посещения: 223

Ставната болка е причина за често оплакване през есента и зимния сезон. Макар че, болка може да се усети във всяка част на тялото, болката при носещите тежести стави - коленете, бедрата и глезените, при студено време е най-разпространена.

С идването на есента и застудяването на времето все по често се оплакваме от болка в ставите.

Проучвания потвърждават връзката между болката в ставите и спадането на температурите

Ставната болка е причина за често оплакване през есента и зимния сезон. Макар че, болка може да се усети във всяка част на тялото, болката при носещите тежести стави - коленете, бедрата и глезените, при студено време е най-разпространена.

Независимо от причината за болката и сковаността в ставите съшествуват редица методи които ще ви помогнат да намалите и овладеете симптомите и болката. Лекарите препоръчват няколко техники, чрез които да облекчите положението.

  •          Стойте на топло и затоплете ставите;
  •          Разгрявайте и разтягайте ставите преди да излезете навън;
  •          Носете подходящи обувки (избягвайте обувки с висок ток или с прекалено тежки подметки);
  •          Правете леки физически упражнения, за да подобрите гъвкавостта на ставите;
  •          Нанесете горещи компреси върху болезнени стави;

Ние ще ви предложим готов продукт, който ще затопли вашите стави и мускули, и по този начин ще намали сковаността и болката която изпитвате.

Thermolka Extra e един от първите продукти на традиционната марка Cannaderm предлагаща продукти с конопено масло. Cannaderm е на пазара от близо 20 години и оттогава се превърна в основен пазарен лидер в козметиката с конопено масло и спечели редица лоялни клиенти. Формулите на Cannaderm се основават на благотворното въздействие на конопеното масло и растителните екстракти, като се използва само студено пресовано био конопено масло от семената на одобрените сортове канабис (така наречения технически коноп), за да се гарантира тяхното високо качество и безопасност.

Thermolka EXTRA е гел със силен ефект EXTRA, използва се за успокояване на болката при напрежение в гърба, мускулна умора, скованост на ставите, ревматизъм и артрит, както и проблеми със студени крайници и недостатъчно кръвоснабдяване Предназначен е за загряване на мускулите и ставите преди спортни събития преди и след престояване в хладна среда. Уникалната комбинация на конопено масло и конопен екстракт засилва болкоуспокояващия и възстановяващия тъканите ефект. Благодарение на комбинацията от екстракт от люта чушка ванилия и капсаицин, той осигурява значително по-дълъг загряващ ефект по време на масажа. Доказаният оригинален състав е обогатен с екстракт от коноп за увеличаване на цялостния ефект и засилване на помощта при трайни проблеми. Thermolka EXTRA е идеален за възрастни и активни спортисти.

Употреба: нежно масажирайте гела на тънък слой върху кожата в мястото на затруднение. Не използвайте върху лицето, близо до очите, лигавиците или увредена кожа! Измийте ръцете си старателно със сапун и топла вода след нанасяне! Thermolka EXTRA е гел, предназначен за кожата в областта на гърба, мускулите и ставите, за да защити, освежи и подобри състоянието.

След употреба да се измият старателно ръцете със сапун и топла вода. Да не се използва на лицето, близко до очите, отворени рани и лигавицата. Не е подходящ за деца до 3 години.

Съвет: Използвайте за загряване на части на тялото преди спортна дейност или ако е препоръчано от лекар "суха топлина".

 

 

Коментари

Напиши коментар