Месец на жената

Автор: Севинч Хасан В: Root Дата: събота, март 7, 2020 Коментари: 0 Посещения: 265

В месецът на жената и в навечерието на 8-ми март, ще си поговорим за профилактика на женското здраве!

Кой не си спомня как в детските години е надписвал картички със стихче – „Мила моя мамо, сладка и добричка, как да кажа, мамо, колко те обичам!“.

На 8ми март ще отпразнуваме Международният Ден на Жената.Този ден има много и различни лица, за някои – стихче от малкото им съкровище, за други подарък от любимия, а за трети – вечер по женски.

В месецът на жената, ние искаме да ви припомним, че най-важният подарък, който сами може да си направите е – грижата за вашето тяло. Световната тенденция отбелязва покачване на процентната заболеваемост от злокачествени заболявания при жените. Този факт налага по-внимателен подход към женското здраве. Да се грижите за здравето си и да сте отговорни е най-добрият подарък, който можете да направите както на себе си, така и на вашите близки.

Да започнем като тази година не пропуснете профилактичният си гинекологичен преглед. За всяка жена е препоръчително взимане на цитонамазка от маточната шийка веднъж годишно с цел профилактика на рака на шийката на матката.

Прегледът при мамолог също е задължителен, особено ако сте над 25 години или ако сте раждала. Той се прави веднъж годишно, като е напълно безболезнен и може да ви спаси от едно от най-коварните заболявания за жените – рак на гърдата.

Освен годишните профилактични прегледи, ежедневната грижа за тялото Ви е най-важната стъпка към доброто женско здраве.Каннадерм Интимен гел

То е тясно свързано свашата интимна хигиена

Когато тя бъде пренебрегвана може да се стигне до раздразнения и инфекции, които са придружавани от неприятни и болезнени симптоми. За да избегнете всичко това е важно да изберете правилните продукти, които да са нежни към вашата кожа и да потдържат нормалното pH на вагиналната флора.

Такъв продукт е Емулсията за Интимна хигиена на Каннадерм. Избрахме този продукт, като наш любим, що се отнася до интимна грижа, заради неговата природна формула с конопено масло, семена от грейпфрут и пантенол. Неговото леко кисело pH регулира общото състояние на лигавицата на интимните части и намалява усещанията за сърбеж или парене.

Новата му формула е създадена за поддържане на личната хигиена както за жени, така и за мъже – спокойно можете да го споделите с половинката си. Безопасен е за бременни и кърмачки, като е много подходящ за използване след посещение на плувни басейни, сауни, антибиотична терапия, химиотерапия и др. С него можете да сте сигурни, че правите най-доброто за вашето тяло.

 

Вземете вашата Емулсия за Интимна хигиена от ТУК.

Коментари

Напиши коментар