Уважаеми клиенти,

Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат използвани единствено за изпълнение на Вашата поръчка и доставката й от куриер.

Гергана Петрова 61 ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер 370878/02.07.2013г.

Онлайн Аптека "Здраве" използва следните куриерски фирми :

1. СПИДИ - Експресни Куриерски Услуги за доставка на всички пратки в страната. Избраните от Вас продукти се заплащат чрез ППП (Пощенски Паричен Превод)/при доставка от куриер/. В общата сума влиза само стойността на покупката, а стойността на доставката се заплаща в брой на куриера. Цената на доставка се определя според тарифния план на куриерска фирма СПИДИ : https://www.speedy.bg/calculate/

2. ЕКОНТ ЕКСПРЕС - Избраните от Вас продукти се заплащат чрез ППП (Пощенски Паричен Превод) при доставка на пратката. В общата сума влиза само стойността на покупката, а стойността на доставката се заплаща в брой на куриера. Цената на доставка се определя според тарифния план на куриерска фирма ЕКОНТ : http://www.econt.com/tariff-parcel/

Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС.
Цените и отстъпките  на всички артикули в онлайн аптека „Здраве”важат само за поръчки направени онлайн.

Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни в зависимост от зоната на населеното място /в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката/.

Гергана Петрова 61 ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни Гергана Петрова 61 ЕООД уведомява потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.