Нови продукти

за страница
88,58 лв.
CaliVita Супер Мега 50 - продукт със забавено освобождаване, съдържащ високи дози мултивитамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и биофлавоноиди, разработен за хора, водещи активен начин на живот.
Налично
88,58 лв.
CaliVita Супер Коензим Q10 Плюс - спомага за подобряване на физическото здраве, повишава енергията на тялото, подсилва сърцето и имунната система, като същевременно допринася за младежкия ни вид.
Налично
30,92 лв.
CaliVita Здрави кости - съдържат калций и магнезий  в оптимално съотношение 2:1 и така допринасят за поддържането на добро здраве.
Налично
32,17 лв.
CaliVita Стрес Мениджмънт - Приемът на една таблетка дневно ще подпомогне правилното функциониране на нервната система и ще повлияе положително функцията на имунната система и енергийния метаболизъм.
Налично
27,58 лв.
CaliVita Спирулина Макс - Благодарение на своето алкализиращо действие, сладководните водорасли спирулина, могат да бъдат подходяща добавка за детоксикация на организма.
Налично
59,75 лв.
CaliVita  Спирулина и Хлорела Плюс - обогатена комбинацията от водораслите спирулина и хлорела, с люцерна и житна трева както и патентована смес, съдържаща ценни „зелени” компоненти (спанак и броколи) и антиоксиданти, като Алое вера и Ликопенов екстракт.
Налично
46,42 лв.
CaliVita Смокераде - отлична антиоксидантна многокомпонентна формула, която се препоръчва за употребаот пасивни и активни пушачи. 
Налично
59,75 лв.
CaliVita Слим Формула - Активен комплекс за повишаване изгарянето на мазнини
Налично
65,42 лв.
CaliVita Шарк Ейд -  Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета.
Налично
42,08 лв.
CaliVita Формула за хора в напреднала възраст - създаден за подкрепа на имунната система и съхраняване на физическите и умствените способности при хора над 50-годишна възраст.
Налично
68,75 лв.
CaliVita СамбуРекс - Концентриран, високодозиран екстракт от Черен бъз, комбиниран с билков комплекс, съдържащ Ехинацея и Астрагалус, с включени витамин С и цинк, под формата на вкусна течност, без захар, изкуствени аромати и оцветители
Налично
63,17 лв.
CaliVita Родиолин- Основният компонент на продукта Rhodiolin е Rhodiola rosea, растение притежаващо почти невероятни качества за запазване на здравето, с изразено адаптогенно и изключително високо антиоксидантно действие.
Налично
Показване на 1 - 12 от 81 артикула