Списък на продуктите по производители Cannaderm

В продуктовата гама на Каннадерм са използвани уникални съчетания на конопеното масло в комбинация с доказани билкови екстракти.

Каннадерм предлага продукти, които се използват при проблеми в устната кухина, като Каннадент серум който си прилага при афти, парадонтоза и хепреси.

Продуктите от серията Атопос се използват при симптоми на атопичен дерматит или псориазис. Продуктите от серията Регенерация се прилагат за заличаване на белези по кожата,  след термични и химични изгаряния.

Ментолка и Ментолка Екстра имат охлаждащо и обезболяващо действие при болки в ставите и мускулите. Продуктите Термолка и Термолка Екстра оказват загряващо и обезболяващо действие при болка в ставите и мускулите. Използва се от спортисти за загряване преди тренировка.

Продуктите от серията Акнеа имат приложение при мазна и акнеична кожа. В серията Капилус са включени шампоан и лосион, които спират косопада. Капилус шампоан и лосион, които се използват при себорея.

Микозин серум се използва при гъбички по кожата и ноктите. Детската серия Робатко е подходяща за употреба при най малките деца с много чувствителна кожа.

"Каннадерм" стартира на чешкия пазар през 2002г. като фирма, която първа започва да разработва собствени рецепти и да произвежда продукти, в които се използват свойства на конопеното масло.


Качеството на продуктите "Каннадерм" е доказано и защитено с патент. Могат да се използват от деца, възрастни, бременни и кърмачки. Ключова суровина в състава на продуктите е студено пресовано масло от коноп със запазени органични качества.


Семената са подбрани от специален сорт Cannabis sativa от Канада. Продуктите от гамата Каннадерм се създават въз основа на синергична комбинация на биоактивно конопено масло и екстракт от сибирска ела и са защитени с патент.

Още
за страница
11,72 лв. 15,42 лв.
Атопос лосион за суха, груба и лющеща се кожа.
Reduced price!
Налично
14,33 лв.
Масажен гел за успокояване на болката при напрежение в гърба, мускулна умора, скованост на ставите, ревматизъм и артрит.
Налично
12,92 лв.
Масажен гел допълващ лечението охлаждащ масажен гел при мускулна умора, схванат гръб и стави.
Налично
16,02 лв.
Пяната е предназначена за деликатно измиване на детската кожа, а също и за възрастни с прекалено чувствителна кожа.
Налично
13,25 лв.
Канадерм Робатко Успокояващ крем е подходящ за употреба при суха, лющеща се кожа със сърбеж.
Налично
12,90 лв. 16,97 лв.
Канадерм Атопос пяна за измиване е предназначена за меко, нежно почистване на сухата и чувствителна кожа при възрастните.
Reduced price!
Налично
10,64 лв. 14,00 лв.
Канадерм Атопос за скалп е предназначен при сърбеж, суха и лющеща се кожа на главата
Reduced price!
Налично
10,25 лв.
Канадерм Каннадент балсам за устни е подходящ за сухи и чувствителни устни.
Налично
37,50 лв.
Каннадент дентален серум при афти и херпеси. Каннадент дентален серум е създаден за грижа за устните и лигавицата на устата. Има антибактериално действие.
Налично
16,00 лв.
Канадерм Микозин серум съдържа висококачествено студено пресовано масло от коноп. Има благоприятно действие при гъбични инфекции по кожата и ноктите.
Налично
11,58 лв.
Канадерм Ментолка е охлаждащ гел за уморени мускули и стави.
Налично
24,00 лв.
Канадерм Капилус серум за коса подходящ при себорея. Успокоява скалпа и намалява сърбежа.
Налично
Показване на 1 - 12 от 34 артикула