Силиконова гривна Aroma Defence /Контейнер/

арт. № 2796
Силиконова гривна Aroma Defence /Контейнер/
С аромат на цитронела
всички продукти от:
GEO NUTRITION →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

3,75 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

ЦЕНАТА Е ЗА ЕДИН БРОЙ ГРИВНА!
СИЛИКОНОВА ГРИВНА „AROMA DEFENCE“ /КОНТЕЙНЕР/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА – 1БР/ОП., ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ

Цитронелата се е използва от години в много ароматизиращи продукти. Тя е основен компонент в продуктите, отблъскащи комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми. Терпените в маслото от цитронела блокират невронните пътища на насекомите и пречат на тяхното свободно движение и обмяна на веществата. Въпреки че не ги убива, цитронелата силно ги отблъсква заради парализиращото си действие. Много хора предпочитат да се предпазват от неприятните насекоми именно с цитронела, защото не съдържа химични вещества, за разлика от повечето спрейове против комари. Продуктите с цитронела са нетоксични и имат силно противогъбично действие. Минимална стойност за безплатна доставка 10 лв. При поръчка на стойност под 10 лв. – се начислява 5 лв. за доставка.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
ЦЕНАТА Е ЗА ЕДИН БРОЙ ГРИВНА! Цитронелата се е използва от години в много ароматизиращи продукти. Тя е основен компонент в продуктите, отблъскащи комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми. Терпените в маслото от цитронела блокират невронните пътища на насекомите и пречат на тяхното свободно движение и обмяна на веществата. Въпреки че не ги убива, цитронелата силно ги отблъсква заради парализиращото си действие. Много хора предпочитат да се предпазват от неприятните насекоми именно с цитронела, защото не съдържа химични вещества, за разлика от повечето спрейове против комари. Продуктите с цитронела са нетоксични и имат силно противогъбично действие.
Силиконова гривна "Aroma Defence" /контейнер/ с аромат на Цитронела - 1бр/оп., 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Приложение:
За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче. Пробийте с игла от 1 до 5 дупки, отбелязани на капака на контейнера с цитронела, в зависимост от интензитета на аромат, който желаете. Гривната може да се прибере в херметичната опаковка и да се използва до пълното изветряване.
Забележки:
(S 24/25)Да се избягва контакт с очите и кожата. (S2)Да се пази далеч от достъп на деца. (S13)Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. (S46)При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S 49)Да се съхранява само в оригиналната опаковка.
Странични ефекти:
Няма наблюдавани
Съдържание:
Силиконов контейнер, пълен с 4 ml масло от цитронела/Лимонена трева/CAS N106-22-9  
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Производител:
NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS CO.,LTD. China Silicone Container Citronella Band
Разфасовка:
1 брой

Свързани продукти