Козметика

Симиласан Драй Ай капки за очи 10 мл.

арт. № 11549
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Similasan

Симиласан Драй Ай са хомеопатични капки за очи, които бързо намаляват усещането за парене, дразнене, сълзене или чувствителност към светлина.

2270лв
Изчерпана наличност

Капките за очи Симиласан Драй Ай са хомеопатичен лекарствен продукт без лекарско предписание (без рецепта). Капките за очи Симиласан Драй Ай помагат бързо да решите проблемите със сухотата в очите.

Те имат естествен и ефективен подход за бързо облекчение на дискомфорта при сухота в очите! Съдържат само естествени съставки и имат балансирано рН. Успокояват и хидратират Вашите очи, като осигуряват ясно виждане.
Помагат да се върнете към нормалния си начин на живот.
Кога да използваме Симиласан Драй Ай капки за очи 10ml.
Синдрома на сухото око обединява група състояния и заболявания, които водят до нарушено овлажнаване на предната очна повърхност.Днес това състояние е широко разпространено. Всеки 1 от 5 пациента посещаващ очен лекар страда от сухота в очите но , често това състояние остава “пренебрегнато” и е причина за необясними оплаквания от страна на пациентите или самите те не отдават съществено значение на симптомите и не ги съобщават на офталмолога, особено в по леките стадии.

При някои хора причината за сухота в очите е намаленото производство на сълзи (Синдром на Сьогрен), а при други причината се крие в нарушеният слъзен филм и повишеното изпарение на сълзата.
Слъзния филм има важна роля в подръжката на влажността на предната очна повърхност, почиства очите има трофична функция за роговицата и учства в рефракцията на окото. При пациенти с изразен сух синдром може да има замъгление на зрението , което се изяснява след премигване.

Да се използват при сухота в очите причинена от:

Фактори на околната среда – сух и горещ въздух
Климатична инсталация
Недостатъчно мигане при работа с мобилни устройства или компютър
Хормонален дисбаланс(менопауза)
След оперативни интервенции на очите
Носене на контактни лещи
Възрастови промени
Предимства на Симиласан Драй Ай капки за очи 10ml.
Бърз ефект при сухи и раздразнени очи
Хидратира, успокоява и облекчава
Само най-добрите естествени компоненти
Вашето виждане винаги е ясно
Лесен за използване капкомер, няма нужда от други приспособления
Може да се използва в комбинация с контактни лещи
Швейцарско качество от висок клас
Кратка характеристика на продукта може да изтеглите от тук

Информация за потребителя:
Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.

Активни съставки: Atropa belladonna D6, Euphrasia 3c D6 , Hydrargyrum bichloratum D6
Atropa belladonna D6 е описана в различните медицински справочници като ефективна при лечението на очни симптоми, свързани със сухота в очите, зачервяване, чувствителност към светлина, както и повишена сълзливост или усещане за песъчинки.
Euphrasia 3c D6 се е утвърдила като хомеопатично средство за лечение на очни заболявания. Основните симптоми, свързани с това средство са възпаление / зачервяване на очите и клепачите, сълзене на очите, усещане за песъчинки и чувствителност към светлина. Това са отличителните симптоми на сухите очи.
Mercurius sublimatus D6 (Hydrargyrum bichloratum D6) е подходящо хомеопатично средство при лечението на сухи очи, тъй като е описан в различните медицински справочници със симптоми на прекомерно сълзене от очите, сухота, зачервяване на очите и клепачите, чувствителност към светлина и усещане за песъчинки.
Поддържащи съставки: Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат , Сребърен сулфат, Високо пречистена вода Ph.Eur “
Активни съставки: Atropa belladonna D6, Euphrasia rostkoviana D6 , Hydrargyrum bichloratum D6
Поддържащи съставки: Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат , Сребърен сулфат, Високо пречистена вода (HPW) Ph.Eur
Консервант: Сребърен сулфат
Дозировка и начин на употреба: Деца над 2-годишна възраст и възрастни да поставят по 1-2 капки дневно във всяко око, един или няколко пъти на ден, освен ако Вашият лекар не Ви е предписал друго.
Опаковка: 10 мл.
Производител: Similasan