Козметика

Симиласан Ичи Ай капки за очи 10 мл.

арт. № 11548
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Similasan

Симиласан Ичи Ай са хомеопатични капки за очи, подходящи за употреба при алергичен конюнктивит. Могат да успокоят Вашите сърбящи и парещи очи в рамките на три, четири минути.

2270лв
Изчерпана наличност

Симиласан Ичи Ай са хомеопатични капки за очи, подходящи за употреба при алергичен конюнктивит.
Успокояващите и овлажняващи капки за очи Симиласан Ичи Ай могат да успокоят Вашите сърбящи и парещи очи в рамките на три, четири минути.
Капките за очи Симиласан Ичи Ай са хомеопатичен лекарствен продукт без лекарско предписание (без рецепта).

Алергичната реакция в очите се проявява с конюнктивит.
Цялата каскада от реакции се развива минути след срещата с алергена с характерни клинични симптоми по-известни, като алергичен конюнктивит.
Типичните симптоми са: сърбеж, сълзене, оток на клепачите, зачервяване и оток на конюнктивата. Интензивният сърбеж е ключов симптом при алергичния конюнктивит!
Третирайте раздразнените си очи със стерилните и с натурални съставки капки Симиласан Ичи Ай и се насладете отново на живота по време на сезона на алергиите.

През последните 20 години се отчита рязко нарастване на алергичните реакции, което се дължи, както на факторите на околната среда, така и на начина на живот.Кога да използваме Симиласан Ичи Ай капки за очи.
Сърбеж,сълзене,бистра секреция, зачервяване на очите или оток на клепачите могат да бъдат причинени от различни алргени.Алергичната реакция в очите се проявява с конюнктивит. Сезонният алергичен конюнктивит е IgE медиирана хиперсензитивна реакция. Алергена обикновено се пренася с въздуха. При контакта на алергена с предната повърхност на окото се задейства каскада от реакции водеща до дегранулация на мастоцитни клетки и освобождаване на хистамин и други биологично активни медиатори, които предизвикват вазодилатация и оток, съпроводени с инфилтрация от еозинофили.
Успокояващите и овлажняващи капки за очи Симиласан Ичи Ай могат да успокоят Вашите сърбящи и парещи очи в рамките на три, четири минути

Да се използват при сърбящи и сълзящи очи или оток на клепачите причинени от:
Алергичен конюнктивит
Сенна хрема
Алергични състояния причинени от:
Домашни любимци
Прахови акари
Гъбични спори
Козметични средства и аромати
Други често срещани алергени пренасяни по въздуха
Предимства на Симиласан Ичи Ай капки за очи 10ml.
Бърз ефект при алергични състояния на очите в рамите на няколко минути
Хидратират и успокояват
Само най-добрите естествени компоненти
Вашето виждане винаги е ясно
Лесен за използване капкомер, няма нужда от други приспособления
Може да се използва в комбинация с контактни лещи
Швейцарско качество от висок клас

Активни съставки: Apis mellifica D6, Euphrasia 3c D6, Schoenocaulon officinale D6;

  • Apis melifica D6 е хомеопатично лекарство, което се добива от медоносни пчели. Предписва се при остри алергични реакции. Съществуват доказателства от хомеопатичната литература, че Апис е ефективен при лечение на отоци, сърбеж и сълзене на очите. Това са типични симптоми на очни алергични реакции.
  • Euphrasia 3c D6 има дълга история като традиционно лекарство при лечението на очни заболявания. Основните симптоми, описани в хомеопатичната литература, са зачервяване, парене, сърбеж и сълзене на очите. Освен това се определя от известни хомеопати като Бьорике, Богер и Кент като ефективно хомеопатично лекарство при лечението на сенна хрема.
  • Sabadilla officinarum D6 (Schoenocaulon officinale D6) е определена от хомеопата Ханеман като лекарство на първи избор в лечението на сенна хрема. Основните симптоми са зачервяване на очите, парене и сълзене.
  •  Поддържащи съставки: Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат , Сребърен сулфат, Високо пречистена вода Ph.Eur

Активни съставки: Apis mellifica D6, Euphrasia 3c D6, Schoenocaulon officinale D6
Поддържащи съставки:Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат (E251), Сребърен сулфат, Високо пречистена вода Ph.Eur
Консервант: Сребърен сулфат

Дозировка и начин на употреба: Деца над 2-годишна възраст и възрастни да поставят по 1-2 капки дневно във всяко око, един или няколко пъти на ден, освен ако Вашият лекар не Ви е предписал друго.

Опаковка: 10 мл.

Производител: Similasan