Козметика

Симиласан Пинк Ай капки за очи 10 мл.

арт. № 11550
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Similasan

Симиласан Пинк Ай капки за очи може да се използва локално за облекчение на признаците на зачервяване на очите и клепачите, сълзене, бистра секреция, парене, чуствителност към светлина и дразнене.

2270лв
Изчерпана наличност

В съответствие с хомеопатичните принципи Симиласан Пинк Ай може да се използва локално за облекчение на признаците на зачервяване на очите и клепачите, сълзене, бистра секреция, парене, чуствителност към светлина и дразнене.

Капките за очи Симиласан Пинк Ай стимулират естествената способност на тялото Ви да преодолее негативните ефекти в следствие на различни етиологични причинители. Облекчават симптомите на зачервените Ви очи, без да съдържат потенциално вредни химически съставки. Много други капки за зачервени очи съдържат вазоконстриктори, които всъщност могат да влошат симптомите Ви, ако се използват за по- дълъг период от време, както и да доведат до обратен ефект (рибаунд ефект).

Симиласан Пинк Ай- върнете блясъка в очите си и се радвайте на всеки ден пълноценно!

Капките за очи Симиласан Пинк Ай са хомеопатичен лекарствен продукт без лекарско предписание (без рецепта).
Симиласан Пинк Ай са стерилни, рН неутрални капки за очи, които успокояват, хидратират очите и осигуряват ефективно решение на проблемите при зачервяване на Вашите очи.

Кога да използваме Симиласан Пинк Ай капки за очи 10 ml?

Да се използват при зачервени очи причинени от:
Възпаление на конюктивата
Вирусен конюнктивит
Настинка
Грип
Носене на контактни лещи
Замърсяване на очите с пясък, прах или други замърсители
Дим
Предимствата на Симиласан Пинк Ай капки за очи 10ml.
Бърз ефект при зачервени или парещи очи
Хидратират и успокояват очите
Само най-добрите естествени компоненти
Вашето виждане винаги е ясно
Лесен за използване капкомер
Може да се използват в комбинация с контактни лещи
Швейцарско качество от висок клас
Кратка характеристика на продукта може да изтеглите от тук
Информация за потребителя:
Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.

Активни съставки: Atropa Belladonna D6, Euphrasia 3c D6, Hepar sulfuris D12

- Atropa Belladonna D6 е цитирана в различните медицински справочници като ефективна при лечението на очни заболявания, свързани със зачервяване и леко възпаление на очите и клепачите, усещане за парене и чувствителност към светлина.
- Euphrasia 3c D6 е традиционно лекарство при лечението на очни заболявания. Основните симптоми, описани в хомеопатичната литература, са зачервяване и леко възпаление на очите и клепачите, прекомерна (бистра) секреция и чувствителност към светлина.
- Hepar sulfuris D12 е описан от хомеопата Фарингтън като успешен при лечението на възпалени очи. Различните цитати от медицинските справочници ясно показват, че Hepar sulfuris се препоръчва при лечението на симптоми като чувство за пясък и като поддържащо хомеопатично средство при лечение на зачервяване на очите и клепачите.
Поддържащи съставки: Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат , Сребърен сулфат, Високо пречистена вода Ph.Eur
Активни съставки: Atropa Belladonna D6, Euphrasia 3c D6, Hepar sulfuris D12
Поддържащи съставки: Борна к-на Ph. Eur. , Натриев тетраборат Ph.Eur., Натриев нитрат (E251), Сребърен сулфат, Високо пречистена вода Ph.Eur
Консервант: Сребърен сулфат
Дозировка и начин на употреба: Деца над 2-годишна възраст и възрастни да поставят по 1-2 капки дневно във всяко око, един или няколко пъти на ден, освен ако Вашият лекар не Ви е предписал друго.
Опаковка: 10 мл.
Производител: Similasan