Здравословно хранене

Здравословно хранене  (76)

Пълноценното хранене изисква консумация на разнообразна храна. Това може да се постигне, като в диетата се включат храни от различните хранителни групи.

Подкатегории

за страница
8,83 лв.
Комбинацията от оригинален канадски кленов сироп и цвят от черен бъз е мощен имуностимулатор, безценен продукт при борба с грип, настинка и кашлица.
Налично
8,83 лв.
Комбинацията от оригинален канадски кленов сироп и плод от черен бъз е мощен имуностимулатор, подобрява цялостното здравословно състояние и удължава живота.
Налично
9,33 лв.
Канелата притежава общоукрепващо имунната система свойство, помага за понижаване на кръвната захар, възбужда апетита, спомага за храносмилането.
Налично
22,50 лв.
Нерафинирано, студено пресовано! Без оцветители! Не съдържа хидрогенизирани мазнини и хексан!
Налично
12,92 лв.
Нерафинирано, студено пресовано! Без оцветители! Не съдържа хидрогенизирани мазнини и хексан!
Налично
8,50 лв.
Студено пресованото орехово масло има специфичен вкус, цвят и аромат. Получава се чрез пресоване на орехови ядки и последваща фина филтрация.
Налично
10,00 лв.
Студено пресованото ленено масло има специфичен вкус, цвят и аромат. Получава се чрез пресоване на ленено семе и последваща фина филтрация.
Налично
14,33 лв.
Студено пресованото тиквено масло има специфичен вкус, цвят и аромат. Получава се чрез пресоване на белено тиквено семе и последваща фина филтрация.
Налично
10,50 лв.
Маслото от сусамово семе може да се използва за приготвяне на билкови извлеци или като разтворител на етерични масла.
Налично
14,00 лв.
Тиквеното масло е богато на фитостероли, които имат положително въздействие върху имунната система, противотуморен и противовъзпалителен ефект.
Налично
10,40 лв.
Натурално, пречистено масло от черен дроб на норвежка треска. Натурален източник на Омега-3. С натурален вкус на малина. Подходящо за възрастни и деца.
Налично
10,50 лв.
Натуралният акациев мед се употребява като общоукрепващо средство, при безсъние, стомашно-чревни, жлъчни и бъбречни заболявания. 
Налично
Показване на 1 - 12 от 76 артикула