Здравословно хранене

Здравословно хранене  (56)

Пълноценното хранене изисква консумация на разнообразна храна. Това може да се постигне, като в диетата се включат храни от различните хранителни групи.

Подкатегории

за страница
15,25 лв.
Ванда | Лековита напитка с джинджифил, облепиха и стевия - Лековита, разтворима напитка от джинджифил, облепиха и стевия. Не съдържа глутен, кофеин или захар. Подходяща за вегетарианци и вегани.
Налично
15,25 лв.
Ванда | Лековита напитка с джинджифил, лимон и стевия - Лековита, разтворима напитка от джинджифил, лимон и стевия. Не съдържа глутен, кофеин или захар. Подходяща за вегетарианци и вегани.
Налично
15,25 лв.
Ванда | Лековита напитка с джинджифил, зелен чай и стевия -Лековита, разтворима напитка от джинджифил, зелен чай и стевия. Не съдържа глутен, кофеин или захар. Подходяща за вегетарианци и вегани.
Налично
15,25 лв.
Ванда | Лековита напитка с джинджифил, шизандра и стевия - Лековита, разтворима напитка от джинджифил, шизандра и стевия. Не съдържа глутен, кофеин или захар. Подходяща за вегетарианци и вегани.
Налично
15,25 лв.
Ванда | Джинджифил, Годжи бери, Стевия - разтворима напитка - Разтворима, лечебна напитка - комбинация от джинджифил, годжи бери и стевия. Натурален, здравословен продукт за цялото семейство.
Налично
15,25 лв.
Ванда | Джинджифил, Ехинацея, Стевия - разтворима напитка - Разтворима, лечебна напитка - комбинация от джинджифил, ехинацея и стевия. Натурален, здравословен продукт за цялото семейство.
Налично
6,58 лв.
"Златно мляко" на прах на "Здравница" съдържа куркума, цейлонска канела, джинджифил и черен пипер. Вкусна и здравословна напитка за цялото семейство.
Налично
24,08 лв.
Bитaмин B17, пoзнaт oщe ĸaтo aмигдaлин
Изчерпано
Изчерпано
16,67 лв.
Магнезиевият хлорид намалява на умората и отпадналостта, подпомага електролитния баланс, нормализира метаболизма и производството на енергия.
Налично
5,83 лв.
Сурово, 100% натурално какаово масло! 
Налично
27,65 лв.
GREEN BUCKWHEAT 200g – ИНТЕНЗИВНА ПОМОЩ ЗА ОРГАНИЗМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗДРАВОСЛОВНА ФОРМА
Налично
27,65 лв.
MLODY JECZMIEN 200g– МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
Налично
Показване на 1 - 12 от 56 артикула