Здравословно хранене

Здравословно хранене  (56)

Пълноценното хранене изисква консумация на разнообразна храна. Това може да се постигне, като в диетата се включат храни от различните хранителни групи.

Подкатегории

за страница
5,42 лв.
Черният бъз е храст или дръвче с разперени клони и бяла шуплеста сърцевина. Листата са нечифтоперести с 2-3 чифта листчета, дълги 20 см.
Налично
2,17 лв.
Просото е зърнена култура, която спомага за правилното функциониране на организма. В просото се съдържа богат набор от полезни вещества, което го превръща в здравословна и питателна храна.
Налично
4,50 лв.
Кокосовото мляко може да се получи по два начина – от още незрелите плодове или когато ядката вече се е оформила.
Налично
4,83 лв.
Кокосовата сметана е много сходна с кокосовото мляко, но съдържа по-малко вода. Сметаната от кокос има по-гъста, пастообразна консистенция.
Налично
1,17 лв.
Небет шекера не е нищо друго освен рафинирана захароза.
Налично
4,17 лв.
Произведена по специална технология : без изпържване, без захар, без консерванти. Съдържа 30 % топинамбур (земна ябълка).
Изчерпано
Изчерпано
37,50 лв.
100% натурално, сурово какаово масло. На прах. Подходящо както за приготвяне на различни ястия и сладкиши, така и за овкусяване.
Изчерпано
Изчерпано
4,17 лв.
Земна ябълка - Грил (Д-р Топинамбур) е продукт произведен по специална технология от печени грудки на земна ябълка, овкусен с ароматни подправки.
Изчерпано
Изчерпано
1,42 лв.
Елда е древна зърнена култура (но не е зърнено растение), наричана е - Зрънце за милиони.
Изчерпано
Изчерпано
1,25 лв.
Съдържанието на опаковката се изсипва в 1 л. вряща вода и се вари в продължение на 5 мин., като се разбърква. Готовата юфка се гарнира по желание.
Изчерпано
Изчерпано
5,00 лв.
Киноа е Царицата на зърнените култури най-вече заради високото съдържание на незаменими аминокиселини висока протеинова балансираност.
Изчерпано
Изчерпано
5,17 лв.
Бирените дрожди са едноклетъчни еукаритони микроорганизми. Думата „Saccharomyces“ произлиза от старогръцки и означава „сладка плесен“.
Налично
Показване на 37 - 48 от 56 артикула