Козметика

Aconitum napellus ch 9

арт. № 183
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

ACONITUM NAPELLUS CH  9

Производител:
Боарон

Ключова характеристика:
Податливост на шок

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Източник:
Самакитка, Aconite
Стресове:
Ключавата характеристика на този модел е „податливост на шок”. Страхът и уплахата при шок са направо смразяващи. При Aconite се наблюдават най-силните страхове сред всички хомеопатични типове. Огромна паника и страх от смъртта. Поразяващ шок при вида на произшествие или при известие за смъртта на познат човек, но не ужас или дълго поддържан страх. Сериозни проблеми, свързани със страх, породен от лоши вести. Също така гняв, съчетан с тревожност, уплаха или мълчалива скръб. Свръхвълнението или прекалената радост могат да разстроят този тип хора. Влияят им и унижението и прекаленото бързане. Мразовитото време или леденият сух вятър (които също са форма на внезапен шок) могат да ги разболеят.
Нагласа:
Жизнени, енергични, екстровертни, жилави личности, които въпреки това са изключително чувствителни към ситуации, водещи до психически шок – например, земетресения, засядане в асансьор, угасване на осветлението в тунел и всякакви злополуки. Срещат се и по-слаби хора тип Aconitum. Държат се така, сякаш всеки миг ще умрат. Страхът им от смъртта е невероятно силен (това може и да не е очевидно, затова трябва да опитате да вникнете в същностното им умствено състояние). Изключително тежка клаустрофобия, роди при шофиране по магистрали, а също в асансьори и др. Огромен страх от земетресения. Състрадателни и дружелюбни.
Травмата като заболяване:
Клаустрофобия. Шок или уплаха, които водят до фобии, многократно надвишаващи мащабите на случилото се. Внезапни и бурно протичащи болести. Пристъпи на силна паника, особено в резултат на събитие, подобно на онова, причинило първоначалния шок. Сърцебиене.
Забележка: 
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.