Филтри Филтри
Производители
Марки
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
75.00269.00

Козметика

Био козметика

Инхалатори

(23)
Уреди за инхалация, които подобряват вашето дишане. Подходящи за цялото семейство.
Сортирай:

В категорията „Инхалатори” ще намерите подходящия за Вас или Вашето семейство уред за инхалация или аромадифузия.

Инхалацията подобрява дихателната функция. Инхалаторите са предназначени за хора с белодробни проблеми, кашлица, хрема, грипни състояния, астма, ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест), муковисцидоза и други по-леки белодробни заболявания.

Инхалацията е лесен метод за справяне дори и с лека настинка. Изключително подходяща е за деца и възрастни, които не понасят обикновени аерозоли. Повечето инхалатори са подходящи за аерозолна терапия с медикаменти изписани от лекар.

В аптека „Здраве” Ви предлагаме богат избор от инхалатори, отговарящи на Вашите потребности.

Инхалатора е уред подходящ за цялото семейство. В всеки един модел има консумативи за деца и възрастни. Предлагаме инхалатори с атрактивна визия, подходяща за малки деца. Такъв е инхалатора на Pic MR CARROT /Господин Морков/.

В категорията „Инхалатори” Ви предлагаме  арома дифузори на фрима „Пранаром”. Благодарение на ултразвуковите дифузори можете да се възползвате от З важни техни функционалности: ще пречистите въздуха, ще го овлажните леко и ще го наситите с благотворните аромати на етерични масла. Може да се ползва във всяко жилищно помещение, в работното ви помещение, коридори, болници, СПА центрове, салони за красота и т.н. Те се използват с арома композиции и етерични масла, които можете да намерите тук.