Филтри Филтри
Производители
Марки
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
17.90390.00

Козметика

Био козметика

Кръвно налягане

(63)
Апарати за измерване на кръвно налягане в домашни условия.
Сортирай:

В аптека „Здраве” Ви предлагаме богат избор от апарати за измерване на кръвно налягане.

Измерването на кръвното налягане се извършва, чрез два основни метода и, съответно, два основни типа апарати: механичните апарати измерват кръвното налягане по аускултаторния метод, а електронните апарати - по осцилометричния метод. Поставят се на китката или в предмишничната област. Електронните апарати са автоматични и полуавтоматични.

Важно е да се избере правилният апарат за измерване на кръвно налягане.

Механичните апарати за измерване на кръвно налягане са подходящи при хора, които могат свободно да боравят с тях. Човекът, който ще използва механичен апарат за кръвно налягане трябва да вижда добре и чува. Механичният апарат се състои от маншет, стетоскоп, помпа и манометър. Такъв е апарата за кръвно на Микролайф модел: AG1-20.

Когато искате заедно с кръвното налягане да контролирате и вашия пулс е необходимо да изберете електронен апарат за измерване на кръвно налягане.

Тук изборът е голям. Може да вземете апарат за измерване на кръвно налягане, който се поставя на китката. Той е компактен и лесен за употреба. Работи само с един бутон.

Предлагаме Ви полуавтоматични апарати за измерване на кръвно налягане. Те работят само на батерии и Вие сами трябва да си напомпите маншона. Отрчитат стойностите на кръвно налягане, пулса, някои отчитат и аритмия. Такъв е апарата за кръвно на Микролайф BPA50.

В аптека „Здраве” ще намерите подходящия за Вас автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане. Този вид апарати за измерване на кръвно налягане са много лесни за употреба. Работят с един бутон и имат редица предимства. Отчитат стойностите на кръвно налягане, отчитат пулса, наличие на аритмия, имат функция да запаметяват измервания. Моделите, които са със Afib технология отчитат и предсърдно мъждене. Почти всички електронни апарати за измерване на кръвно налягане работят както с батерии, така и с адаптер. Винаги използвайте адаптера, който е пригоден към Вашия модел апарат за измерване на кръвно налягане.

Всички апарати за измерване на кръвно налягане, които предлагаме в аптека „Здраве” са точни и прецизни. Пример за такъв модел е електронен апарат за измерване на кръвно налягане SENDO ADVANCE 3 с прецизна HIRAтехнология.