Кръвно налягане

Кръвно налягане  (53)

В аптека „Здраве” Ви предлагаме богат избор от апарати за измерване на кръвно налягане.

Измерването на кръвното налягане се извършва, чрез два основни метода и, съответно, два основни типа апарати: механичните апарати измерват кръвното налягане по аускултаторния метод, а електронните апарати - по осцилометричния метод. Поставят се на китката или...

В аптека „Здраве” Ви предлагаме богат избор от апарати за измерване на кръвно налягане.

Измерването на кръвното налягане се извършва, чрез два основни метода и, съответно, два основни типа апарати: механичните апарати измерват кръвното налягане по аускултаторния метод, а електронните апарати - по осцилометричния метод. Поставят се на китката или в предмишничната област. Електронните апарати са автоматични и полуавтоматични.

Важно е да се избере правилният апарат за измерване на кръвно налягане.

Механичните апарати за измерване на кръвно налягане са подходящи при хора, които могат свободно да боравят с тях. Човекът, който ще използва механичен апарат за кръвно налягане трябва да вижда добре и чува. Механичният апарат се състои от маншет, стетоскоп, помпа и манометър. Такъв е апарата за кръвно на Микролайф модел: AG1-20.

Когато искате заедно с кръвното налягане да контролирате и вашия пулс е необходимо да изберете електронен апарат за измерване на кръвно налягане.

Тук изборът е голям. Може да вземете апарат за измерване на кръвно налягане, който се поставя на китката. Той е компактен и лесен за употреба. Работи само с един бутон.

Предлагаме Ви полуавтоматични апарати за измерване на кръвно налягане. Те работят само на батерии и Вие сами трябва да си напомпите маншона. Отрчитат стойностите на кръвно налягане, пулса, някои отчитат и аритмия. Такъв е апарата за кръвно на Микролайф BPA50.

В аптека „Здраве” ще намерите подходящия за Вас автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане. Този вид апарати за измерване на кръвно налягане са много лесни за употреба. Работят с един бутон и имат редица предимства. Отчитат стойностите на кръвно налягане, отчитат пулса, наличие на аритмия, имат функция да запаметяват измервания. Моделите, които са със Afib технология отчитат и предсърдно мъждене. Почти всички електронни апарати за измерване на кръвно налягане работят както с батерии, така и с адаптер. Винаги използвайте адаптера, който е пригоден към Вашия модел апарат за измерване на кръвно налягане.

Всички апарати за измерване на кръвно налягане, които предлагаме в аптека „Здраве” са точни и прецизни. Пример за такъв модел е електронен апарат за измерване на кръвно налягане SENDO ADVANCE 3 с прецизна HIRAтехнология.

Още
за страница
57,50 лв.
Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA2 Basic с HAI технология, която гарантира точно измерване на кръвно налягане и отчитане на резултата, дори потребителя да има аритмия.
Налично
76,67 лв.
Автоматичен апарат за кръвноналяганеMicrolife ВР А2 Standard
Налично
108,33 лв.
Автоматичен апарат за кръвноналяганеMicrolife ВР А2 Basic
Налично
124,17 лв.
Ултразвуков инхалатор
Изчерпано
Изчерпано
24,08 лв.
Маншон за апарат Tensoval
Изчерпано
Изчерпано
15,00 лв.
Tensoval Adapter
Изчерпано
Изчерпано
74,50 лв.
Автоматичен апарат за китка, подходящ за активни хора. 
Изчерпано
Изчерпано
137,50 лв.
Автоматичният апарат за кръвно налягане Tensoval Duo Control II съчетава два професионални метода на измерване.
Изчерпано
Изчерпано
130,00 лв.
Автоматичният апарат за кръвно налягане Tensoval Duo Control II съчетава два професионални метода на измерване, благодарение на иновативната Duo Sensor технология с вграден в самия апарат микрофон.
Изчерпано
Изчерпано
62,29 лв.
Лесен за употреба полу-автоматичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане и пулс.
Изчерпано
Изчерпано
105,00 лв.
Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане за самостоятелно измерване, подходящ за хора от всички възрастови групи.
Изчерпано
Изчерпано
98,33 лв.
Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане за самостоятелно измерване, подходящ за хора от всички възрастови групи. 
Изчерпано
Изчерпано
Показване на 1 - 12 от 53 артикула