Апарати и уреди

Апарати и уреди  (161)

В категорията „Апарати и уреди” сме подбрали продукти за ежедневно контролиране и поддържане на здравословното състояние на организма. Предлагаме Ви апарати за измерване на кръвна захар, наречени глюкомери. Апаратите за измерване на кръвна захар са подходящи за извършване на контрол на диабета в домашни условия. Всеки глюкомер работи с индивидуа...

В категорията „Апарати и уреди” сме подбрали продукти за ежедневно контролиране и поддържане на здравословното състояние на организма. Предлагаме Ви апарати за измерване на кръвна захар, наречени глюкомери. Апаратите за измерване на кръвна захар са подходящи за извършване на контрол на диабета в домашни условия. Всеки глюкомер работи с индивидуални тест ленти и ланцети за убождащо устройство, които ще намерите в подкагорията Консумативи и тест ленти.

Ако имате проблеми с кръвното налягане или сърдечния ритъм е необходимо да разполагате с апарат за измерване на кръвно налягане. Така ще контролирате Вашето кръвно налягане и пулс в домашни условия. Винаги се консултирайте с лекар преди да вземете каквито и да е било мерки за регулиране на кръвното налягане. В тази категория ще намерите подходящия за Вас апарат за измерване на кръвно налягане и пулс.

Предлагаме Ви богат избор от инхалатори подходящи за цялото семейство. Инхалатора може да се използва както за профилактика така и за лечение на респираторни заболявания.

Ако сте привърженик на дългите разходки, вземете със себе си и крачкомер.

Апаратите и уредите имат гаранционен срок, но ако имате нужда от резервна част може да я намерите при нас.

Подбрали сме термометри за измерване на телесна и стайна температура. Те са подходящи за цялото семейство.

В аптека "Здраве" Ви предлагаме унифицирани тестове за употреба на наркотици и опиати и тестове за бременност с точност до 99%.

Всички апарати и уреди са подходящи за употреба както в домашни условия, така и от медицински специалисти в лекарски кабинет.

Още

Подкатегории

за страница
57,50 лв.
Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA2 Basic с HAI технология, която гарантира точно измерване на кръвно налягане и отчитане на резултата, дори потребителя да има аритмия.
Налично
79,17 лв.
Инфрачервен термометър за чело, за бързо и точно измерване на телесната температура само за две секунди.
Налично
8,25 лв.
Глюкомер Омнитест 3 се използва за самоконтрол на нивата на кръвна захар, както при пациенти с диабет, така и с профилактични цели.
Налично
21,90 лв.
Тест ленти Омнитест 3 за измерване на кръвна захар с апрат Омнитест.
Налично
32,50 лв.
Бионайм Глюкомерът GM 100 измерва бързо и лесно кръвна захар. Контролира диабет в домашни условия. Глюкомерът е точен и надежден, харесван от професионалисти.
Налично
91,67 лв.
Zano Inspire е компресорен инхалатор, който осигурява ефективна аерозолна терапия с медикаменти, предназначени за лечение на бронхит, астма, алергии и други респираторни заболявания.
Налично
25,00 лв.
FreeStyle Optium Neo е с модерен дизайн, специално създаден, за да направи всекидневното тестване лесно
Налично
76,67 лв.
Автоматичен апарат за кръвноналяганеMicrolife ВР А2 Standard
Налично
108,33 лв.
Автоматичен апарат за кръвноналяганеMicrolife ВР А2 Basic
Налично
28,33 лв.
Игли за инсулинови писалки Diamond Tip, съвместими с всички основни видове писалки (Ypsomed Швейцария)
Налично
28,33 лв.
Игли за инсулинови писалки Diamond Tip, съвместими с всички основни видове писалки (Ypsomed Швейцария)
Налично
Показване на 1 - 12 от 161 артикула