Филтри Филтри
Производители
Марки
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
1.001599.00

Козметика

Био козметика

Апарати и уреди

(262)
Апарати и уреди за измерване на кръвно налягане и кръвна захар. Тест ленти, ланцети и убождащи устройства за глюкомери.
Сортирай:

В категорията „Апарати и уреди” сме подбрали продукти за ежедневно контролиране и поддържане на здравословното състояние на организма. Предлагаме Ви апарати за измерване на кръвна захар, наречени глюкомери. Апаратите за измерване на кръвна захар са подходящи за извършване на контрол на диабета в домашни условия. Всеки глюкомер работи с индивидуални тест ленти и ланцети за убождащо устройство, които ще намерите в подкагорията Консумативи и тест ленти.

Ако имате проблеми с кръвното налягане или сърдечния ритъм е необходимо да разполагате с апарат за измерване на кръвно налягане. Така ще контролирате Вашето кръвно налягане и пулс в домашни условия. Винаги се консултирайте с лекар преди да вземете каквито и да е било мерки за регулиране на кръвното налягане. В тази категория ще намерите подходящия за Вас апарат за измерване на кръвно налягане и пулс.

Предлагаме Ви богат избор от инхалатори подходящи за цялото семейство. Инхалатора може да се използва както за профилактика така и за лечение на респираторни заболявания.

Ако сте привърженик на дългите разходки, вземете със себе си и крачкомер.

Апаратите и уредите имат гаранционен срок, но ако имате нужда от резервна част може да я намерите при нас.

Подбрали сме термометри за измерване на телесна и стайна температура. Те са подходящи за цялото семейство.

В аптека "Здраве" Ви предлагаме унифицирани тестове за употреба на наркотици и опиати и тестове за бременност с точност до 99%.

Всички апарати и уреди са подходящи за употреба както в домашни условия, така и от медицински специалисти в лекарски кабинет.