Лекарства без рецепта и хранителни добавки

Лекарства без рецепта и хранителни добавки  (1731)

При нас ще намерите необходимите за Вашето здраве лекарства без рецепта и хранителни добавки!

Подкатегории

за страница
13,50 лв.
Чин Мин балсам поддържа възстановяването на мускулната тъкан, облекчава мускулните болки и напрежението.
Налично
23,67 лв.
Медо Флекс гел комбинира глюкозамин и хидроитин сулфат със специално подбрани билкови екстракти за здравето на ставите и хрущялите.
Налично
10,00 лв.
Вивалек крем се препоръчва при проблеми със ставите и костите, активно спортуващи хора, при тежко физическо натоварване.
Налично
8,33 лв.
Вивалек гел се препоръчва при активно спортуващи хора, извършващи тежка физическа работа, усилено физическо натоварване и др.
Налично
2,74 лв.
Аспирин Ултра съдържа ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина.
Налично
5,15 лв.
Аспирин протект се използва за намаляване на риска от инфаркт при хора със сърдечно-съдови рискови фактори.
Налично
17,00 лв.
Ранисептол спрей за рани с аксонитно наносребро и хиалуронова киселина. Подпомага лечението на изгаряния, декубитални язви, порезни рани, охлузвания.
Налично
10,88 лв. 17,00 лв.
Ранисептол слънце спрей пяна е подходяща при зачервена и раздразнена от термални и слънчеви въздействия кожа. След излагане на слънце, солариум или комбинация слънце и хлор
Reduced price!
Налично
22,50 лв.
РондоВитал Липозомен витамин C допринася за нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически натоварвания и спорт. Подпомага подсилването на имунната ситема.
Налично
22,50 лв.
РондоВитал Липозомно Желязо допринася за образуването на хемоглобин и преноса на кислород в тялото, като по този начин намалява усещането за умора и отпадналост.
Налично
41,25 лв.
РондоВитал Акюджоинт благоприятно повлиява нормалното състояние на стави, мускули и сухожилия. Подпомага в подкрепата на нормалната ставна мобилност и комфорт.
Налично
18,00 лв.
Прочиства стомаха. Подпомага отделянето на токсините. Улеснява разграждането на мастните натрупвания. Благоприятно повлиява констипацията.
Налично
Показване на 1 - 12 от 1731 артикула