Филтри Филтри
Производители
Марки
Тип продукт
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
3.4647.15

Козметика

Био козметика

Билкови мехлеми и гелове

(81)
Сортирай:

Чудодейните Билкови Мехлеми от 100% натурални продукти, които лекуват и облекчават.

В категорията „Билкови мехлеми и гелове ще намерите натурални билкови мехлеми, вазелини и гелове за директно приложение върху кожата.

В аптека „Здраве“ ще намерите билкови мехлеми и гелове, които облекчават болката в ставите и мускулите. Намаляват сковаността на ставите. Гелове с натурален състав, които намаляват отока и усещането за тежки крака при разширени вени. Билкови мехлеми, които облекчават напрежението на гръбначния стълб. Билкови мехлеми, които са подходящи за приложение при хемороиди.

Предлагаме Ви натурални продукти с високо съдържание на естествен магнезий. Приложени директно върху кожата, намаляват схващането на мускулите и успокояват нервната система.

Ще намерите продукти, които съдържат чист гел Алое Вера. Алоето е продукт, който се изпозлва още от древността за заздравяване и възстановяване на кожата.

В тази категория ще намерите билкови мехлеми и вазелини с пчелни продукти. Те са подходящи за употреба при изгаряния, напукана и възпалена кожа. Вазелините са подходящи за ежедневна употреба, като образуват защитен филм върху кожата и я предпазват от влиянието на външните фактори.