Филтри Филтри
Производители
Марки
Тип продукт
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
3.00127.90

Козметика

Био козметика

Билкови сиропи и екстракти

(341)
Сортирай:

В категорията „Билкови сиропи и екстракти” Ви предлагаме разнообразие от натурални билкови сиропи, тинктури, био сокове, които са подходящи за лечение и профилактика на различни здравословни проблеми.

При нас ще намерите всички билкови тинктури на Биохерба. Тинктурите са водно-спиртен екстракт от билки. Те имат по-силно действие от чайовете, защото са по-концентрирани. Билковите тинктури прочистват организма и изхвърлят токсините, така повлияват различни болестни състояния и техните симптоми.

Билковите тинктури се приемат лесно под формата на капки. Има билкови тинктури,които се използват за подсилване на имунната система. Билкови тинктури подходящи за употреба при гинекологични проблеми. Билкови тинктури, които подобряват половата мощ. Билкови тинктури, които ускоряват намаляването на излишни килограми. Билкови тинктури, които подобряват кръвообръщението и такива които регулират кръвното налягане.

В аптека „Здраве” ще намерите изцяло натурални Био сокове. Ще намерите сок от Ацерола, който е естествен източник на витамин С и подобрява функцията на имунната система. Сок от смокиня, който има слабително действие. Сок от Алое вера, който има добро очистително и имуностимулиращо действие.

В тази категория ще намерите и Оригинален Канадски Кленов сироп. Той има широко приложение в медицината. Използва се от диабетици като заместител на захарта. Кленовият сироп има благоприятно действие при онкологични заболявания. Кленовият сироп е основната съставка на прочутата „Диета с кленов сироп”.