Витамини и минерали

Витамини и минерали  (655)

Мултивитамини и минерали. Всички витамини и минерали, необходими за здравето самостоятелно или в комбинации.

Подкатегории

за страница
10,08 лв.
Морският магнезий благоприятства здравето на мускулите, костите, нервната система, мозъка, подобрява психическото и емоцоинално състояние на човека.
Налично
18,42 лв.
Вегетамин, Витамин D3, K2 Mk-67 и червени водорасли е растителе комплекс благоприятства нормалното усвояване на калций и фосфор, състоянието на костите и зъбите, функцията на мускулите и др.
Налично
15,50 лв.
БИО Фолиева киселина Биониа е предназначена да допълва дневната физиологична потребност от фолиева киселина, намалява риска от фолиев дефицит.
Налично
14,17 лв.
Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система и нервната система, стимулира здравето на костите, зъбите и др.
Налично
12,58 лв.
Като хранителна добавка Коензим Q10 спомага за повишаване на клетъчната енергия, подпомага дейността на сърцето, спомага за забавяне  на стареенето на клетките.
Налично
20,17 лв.
Витамин B-комплекс допринася за нормалния енергиен метаболизъм и метаболизма на желязото, подпомага работата на сърцето и клетките.
Налично
17,14 лв.
Витамин K2 допринася за нормалното кръвосъсирване, поддържа нормалното състояние на костите.
Налично
19,75 лв.
Витамин В17 стимулира клетъчната регенерация и възпроизводство, повишава естествения имунитет на организма.
Налично
26,25 лв.
Полезните свойства на витамина са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза.
Налично
22,50 лв.
РондоВитал Липозомен витамин C допринася за нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически натоварвания и спорт. Подпомага подсилването на имунната ситема.
Налично
22,50 лв.
РондоВитал Липозомно Желязо допринася за образуването на хемоглобин и преноса на кислород в тялото, като по този начин намалява усещането за умора и отпадналост.
Налично
32,75 лв.
РондоВитал Липозомен Витамин D3 допринася за нормалния растеж, поддържането на нормалното състояние на зъбите.
Налично
Показване на 1 - 12 от 655 артикула