Филтри Филтри
Производители
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
4.53125.00

Козметика

Био козметика

Термометри

(34)
Голямо разнообразие от термометри за отчитане на телесна и стайна температура.
Сортирай:

В категорията „Термометри” сме Ви подбрали богат асортимент от термометри.

Телесната температура може да бъде измерена орално, ректално или аксиларно за около 1 минута. Има различни модели според различните нужди.

Класическият вариант е галиевия термометър. Той е механичен, с него може да се измерва телесна температура в под мишницата и ректално. Галиевия термометър отчита температурата за 5 минути, изтръскването става с по силни движения.

Електронните термометри са по бърз и лесен начин за измерване на телесна температура, особено при малки деца. Има различни модели електронни термометри. Диапазона за отчитане на телесната температура при тях между 10 секунди и 1 минута.

Има електронни термометри с твърд и мек накрайник.

Електронните термометри с гъвкав накрайник могат да измерват телесна температура и в ануса. Електронния термометър Quiko Strict е с гъвкав накрайник, върха е позлатен, което го прави антибактериален. Този термометър е влагоустойчив.

За най – малките деца се предлагат високочувствителни термометри под формата на биберон.

Много лесни за употреба са Инфрачервените термометри. С тях може да измерите температурата на вашето дете без да усети дори когато то спи. Подходящи са за Многофункционално измерване на температура - чело, ухо, повърхности, стайна температура/въздух.

Телесната температура трябва да бъде около 36,6 градуса по Целзий.