Билкова аптека

Билкова аптека  (1015)

Билките, наричани още лечебни растения, се използват в медицинската практика за профилактика и лечение на болести. Макар и в малки количества, билките съдържат лекарствено-активни вещества, които благотворно влияят на човешкия организъм.

В категорията „Билкова аптека” ще намерите билкови продукти и продукти за ароматерапия. Предлагаме Ви билкови...

Билките, наричани още лечебни растения, се използват в медицинската практика за профилактика и лечение на болести. Макар и в малки количества, билките съдържат лекарствено-активни вещества, които благотворно влияят на човешкия организъм.

В категорията „Билкова аптека” ще намерите билкови продукти и продукти за ароматерапия. Предлагаме Ви билкови сиропи и екстракти, които подпомагат лечението на различни здравословни проблеми. Билкови сиропи, които се използват за подсилване на имунната система. Билкови сиропи, които облекчават различни типове кашлица и намаляват дразненето на гърлото. При нас ще намерите билковите тинктури на фирма Биохерба. Те се използват за подобряване или профилактика на здравословното състояние при различни заболявания. Предлагаме билкови Био сокове, които се използват за пречистване на организма, за поддържане на здрава имунна система, за подобряване на хормоналния баланс и други.

В аптека „Здраве” ще намерите Билкови таблетки и капсули, подходящи за употреба при различни здравословни проблеми. Билкови таблетки, които подобряват потентостта и хормоналния баланс. Билкови капсули за поддържане на добър тонус и енергия.

В тази категория Ви предлагаме Билкови мехлеми и гелове, повечето от които са а 100% натурален състав. Билкови мехлеми с високо съдържане на прополис и пчелни продукти, които подобряват състоянието на кожата. Билкови гелове, които съдържат магнезий и са подходящи за употреба при мускулна болка и крампи. Билкови мехлеми и гелове, които облекчават болката в ставите.

Предлагаме Ви етерични и растителни масла, които подобряват вида на вашата кожа, коса и нокти. Етеричните масла са подходящи за аромтерапия и масаж.

При нас ще намерите чайове и билкови смеси. Те са подходящи както за ежедневна употреба, така и при различни здравословни проблеми като диабет, намалено зрение, гастрит, висок холестерол, запек и други.

Подбрали сме ароматни ръчно изработени сапуни за подобряване на настроението и храмонията на тялото и духа.

В категорията „Билкови продукти” Ви предлагаме дифузори за ароматерапия в дома и готови разтвори за тях. Комбинациите за дифузор на Pranarom имат сертификат за Био продукти. Можете да ги използвате за подобряване на атмосферата в дома Ви, или за създаване на спокойна среда когато бебето Ви не спи спокойно.

В аптека „Здраве” ще намерите растителни ампули и спрейове. Продуктите на Флоривтал са подходящи за употреба при косопад и подобряване на вида на косата. Ампулите за лице имат противобръчково действие и подобряват еластичността на кожата. Оралния спрей на Бетър Ю е с високо съдържание на CBDконопено масло.

Есенциите на д-р Бах са всеизвестни и имат широко приложение в медицината. Те подобряват състоянието на организма при различни здравословни проблеми.

 

 

Още

Подкатегории

за страница
4,58 лв.
Bioherba Гинко билоба тинктура има благоприятно действие върху съдовете.
Налично
5,33 лв.
Bioherba Стевия тинктура има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система.
Налично
13,58 лв.
Bioherba Формула за Гинекологична подкрепа при миоми, кисти, мастопатии, доброкачествени туморни образувания.
Налично
5,33 лв.
Bioherba Невен и Смрадлика тинктура се използва при възпалени или кървящи венци, парадонтоза.
Налично
13,00 лв.
Bioherba Зелено кафе, Мурсалски чай, Шафран действа благоприятно за намаляване на излишното тегло, целутита. Има силно антиоксидантно действие.
Налично
9,00 лв.
Bioherba Тученица тинктура действа благоприятно за храносмилателната, пикочовополовата, ендокринната системи.
Налично
13,58 лв.
Bioherba Тибетски капки на живота тинктура имат благоприятно действие върху имунната система.
Налично
7,33 лв.
Bioherba Бабини зъби тинктура подпомага стимулиране на либидото.
Налично
11,92 лв.
Bioherba Златен корен има тонизиращо, подмладяващо, усилва потентността, детоксикиращо, укрепващо действие.
Налично
10,25 лв.
Bioherba Чеснови капки тинктура подсилва имунната система. Предпазва от вирусни инфекции.
Налично
5,54 лв.
Bioherba Турта тинктура има благоприятно влияние върху женската полова система.
Налично
9,33 лв.
Bioherba Бъзак тинктура има имуномодулиращо и имуностимулиращо действие.
Налично
Показване на 1 - 12 от 1015 артикула