Билкова аптека

Билкова аптека  (1160)

Билките, наричани още лечебни растения, се използват в медицинската практика за профилактика и лечение на болести. Макар и в малки количества, билките съдържат лекарствено-активни вещества, които благотворно влияят на човешкия организъм.

В категорията „Билкова аптека” ще намерите билкови продукти и продукти за ароматерапия. Предлагаме Ви билкови...

Билките, наричани още лечебни растения, се използват в медицинската практика за профилактика и лечение на болести. Макар и в малки количества, билките съдържат лекарствено-активни вещества, които благотворно влияят на човешкия организъм.

В категорията „Билкова аптека” ще намерите билкови продукти и продукти за ароматерапия. Предлагаме Ви билкови сиропи и екстракти, които подпомагат лечението на различни здравословни проблеми. Билкови сиропи, които се използват за подсилване на имунната система. Билкови сиропи, които облекчават различни типове кашлица и намаляват дразненето на гърлото. При нас ще намерите билковите тинктури на фирма Биохерба. Те се използват за подобряване или профилактика на здравословното състояние при различни заболявания. Предлагаме билкови Био сокове, които се използват за пречистване на организма, за поддържане на здрава имунна система, за подобряване на хормоналния баланс и други.

В аптека „Здраве” ще намерите Билкови таблетки и капсули, подходящи за употреба при различни здравословни проблеми. Билкови таблетки, които подобряват потентостта и хормоналния баланс. Билкови капсули за поддържане на добър тонус и енергия.

В тази категория Ви предлагаме Билкови мехлеми и гелове, повечето от които са а 100% натурален състав. Билкови мехлеми с високо съдържане на прополис и пчелни продукти, които подобряват състоянието на кожата. Билкови гелове, които съдържат магнезий и са подходящи за употреба при мускулна болка и крампи. Билкови мехлеми и гелове, които облекчават болката в ставите.

Предлагаме Ви етерични и растителни масла, които подобряват вида на вашата кожа, коса и нокти. Етеричните масла са подходящи за аромтерапия и масаж.

При нас ще намерите чайове и билкови смеси. Те са подходящи както за ежедневна употреба, така и при различни здравословни проблеми като диабет, намалено зрение, гастрит, висок холестерол, запек и други.

Подбрали сме ароматни ръчно изработени сапуни за подобряване на настроението и храмонията на тялото и духа.

В категорията „Билкови продукти” Ви предлагаме дифузори за ароматерапия в дома и готови разтвори за тях. Комбинациите за дифузор на Pranarom имат сертификат за Био продукти. Можете да ги използвате за подобряване на атмосферата в дома Ви, или за създаване на спокойна среда когато бебето Ви не спи спокойно.

В аптека „Здраве” ще намерите растителни ампули и спрейове. Продуктите на Флоривтал са подходящи за употреба при косопад и подобряване на вида на косата. Ампулите за лице имат противобръчково действие и подобряват еластичността на кожата. Оралния спрей на Бетър Ю е с високо съдържание на CBDконопено масло.

Есенциите на д-р Бах са всеизвестни и имат широко приложение в медицината. Те подобряват състоянието на организма при различни здравословни проблеми.

 

 

Още

Подкатегории

за страница
24,90 лв.
Ефективен при простудни и възпалителни заболявания на дихателната система. Ефективно средство при ринит.
Налично
26,40 лв.
Притежава общоукрепващо, закаляващо, повишаващо КПД на имунитета действие. Използва се против простуда, понижава температура.
Налично
24,90 лв.
Органичното масло от бор притежава бактерицидно, антисептично, противовирусно, противопростудно, температуропонижаващо действие.
Налично
24,90 лв.
Етеричното масло от босилек притежава висока антибактериална и фунгицидна активност. Ефективено при възпалителни и простудни заболявания.
Налично
72,00 лв.
Етеричното масло от валериана отстранява на стреса и безсънието, невродермити, неврити, невралгии, мигрени и др.
Налично
39,60 лв.
Етеричното масло от ветивер стимулира храносмилането, отстранява застойните продукти (шлаки). Ускорява обмяната на веществата.
Налично
39,60 лв.
Етеричното масло от върбинка е имуномодулатор, противоепидемиологично средство. Отстранява катари на носоглътката и горните дихателни пътища.
Налично
24,90 лв.
Етеричното масло от грейпфрут повишава съпротивителните сили на организма към инфекциозни и простудни заболявания.
Налично
36,00 лв.
Етеричното масло от джинджифил е противовъзпалително и антибактериално средство, ефективно при остри респираторни заболявания, ангини и бронхити.
Налично
24,90 лв.
Етеричното масло от евкалипт е противопростудно, температуропонижаващо, детоксично, бронхолитично средство, ефективно при простуди, грип и др.
Налично
24,90 лв.
Етеричното масло от ела действа против стафилококови, стрептококови и вирусни инфекции, продължителни и усложнени простудни заболявания.
Налично
50,00 лв.
Етеричното масло от жасмин притежава спазмолитично, обезболяващо, противоспазматично, антисклеротично действие. Ефективно при хипертонична болест
Налично
Показване на 1 - 12 от 1160 артикула