за страница
5,75 лв.
Моля, прочетете внимателно листовката, преди да започнете да ползвате вашия лекарствен продукт. Запазете листовката, може да пожелаете да я прочетете отново.
Налично
5,83 лв.
Нурофен Стопколд съдържа ибупрофен, който принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПВС).
Налично
8,00 лв.
Ибупрофен принадлежи към група лекарствени продукти, наречени нестероидни противовъзпалителни лекарства (НСПВС).
Налично
5,83 лв.
Ибупрофен спада към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни лекарства (НСПВС). Тези лекарствени продукти дават облекчение, чрез промяна на отговора на организма към болка, отоци и висока температура.
Налично
8,75 лв.
Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Налично
4,22 лв.
Но-шпа таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт.
Налично
6,41 лв.
Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Налично
4,96 лв.
НО-ШПА Комфорт 40 mg е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт.
Налично
3,89 лв.
МИГ-400 е противовъзпалително и болкоуспокояващо лекарство, с температуропонижаващи свойства.
Налично
2,16 лв.
Махмурлек е специално създаден против махмурлук. Той подкрепя възстановителните функции на организма след употреба на алкохол.
Налично
2,70 лв.
ПАНАДОЛ Екстра 500 mg/65 mg филмирани таблеткиПрочетете внимателно цялата тази листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Налично
4,17 лв.
Ибупром е аналгетично лекарство. Използва се при лечение на възпалителни състояния, които може да са една от причините за поява на болка.
Налично
Показване на 1 - 12 от 44 артикула