Филтри Филтри
Производители
Марки
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
1.70130.00

Козметика

Био козметика

Консумативи и тест ленти

(58)
Консумативи и тест ленти за измерване на кръвна захар.
Сортирай:

В категорията "Консумативи и тест ленти” ще намерите всичко необходимо за измерване на вашата кръвна захар.

В аптека „Здраве” Ви предлагаме богат избор от глюкомери за измерване на кръвна захар, консумативи и тест ленти за тях.

Всеки апарат за измерване на кръвна захар работи само с определените за него тест ленти. Тест лентите FreeStyleOptium са предназначени за употреба с всички модели глюкомери Optium. С този глюкомер се използват  и тест ленти за измерване на кетони Optium β-Ketone

Тест лентите WellionCala са предназначени за използване с апарати за кръвна захар Wellion CALLA с цел количествено определяне нивото на кръвна захар в капка прясна капилярна кръв.
Тест лентите Wellion CALLA са подходящи за използване както в домашни условия, така и от здравни специалисти.

Тест лентите Wellion LUNA са високо технологичен продукт. Те съдържат няколко слоя с вградени електроди. Предназначени са за употреба с апарат Wellion LUNA. С този апарат се използват и тест ленти Wellion LUNA CHOL – за измерване на холестерол.

В категорията "Консумативи и тест ленти” ще намерите и ланцети подходящи за Вашето убождащо устройство. При всяко ново измерване е необходимо да сменяте иглата. Предлагаме и убождащи устройства.

Пациентите, които са на инсулинова терапия ще намерят подходящите за тях игли за инсулинова писалка.

Тук ще намерите охлаждащи чанти Wellion FRIGO. Те са предназначени за лесно, бързо и удобно охлаждане на инсулин, инсулинова помпа и други медикаменти.
За използването им не е необходимо нито електричество, нито хладиник/фризер. Wellion FRIGO  работат с помощта на вода и то многократно.

В аптека „Здраве” ще намерите всички консумативи и тест ленти, които са Ви необходими за контролиране на Вашата кръвна захар.