за страница
20,64 лв.
Vitella Върси гел се използва за лечение на светли и тъмни петна по кожата, предизвикани от дрожди и гъбични инфекции.
Налично
33,25 лв.
Ново-Нейл Емтрикс е продукт, предназначен за лечение на онихомикоза (гъбична инфекция на ноктите) или псориазис. Подобрява външния вид на ноктите, които са деформирани или с променен цвят.
Налично
32,50 лв.
Екзодерил Макси Лак се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите при възрастни. Трябва да се използва само ако е засегната горната половина или страните на нокътя. Активното вещество аморолфин предотвратява растежа на гъбички и ги убива.
Налично
24,92 лв.
Уникалната формула на Екзодерил Nailner® прониква в целия нокът и атакува гъбичната инфекция. Видими резултати след седем дни.
Налично
10,46 лв.
Екзодерил разтвор e комплексно решение при гъбични инфекции по ноктите.
Налично
8,88 лв.
Екзодерил е комплексно решение при гъбични инфекции. Екзодерил крем убива, а не просто спира развитието на гъбичните инфекции, причинени от дерматофити, на които се дължат по-голяма част от случаите на гъбични инфекции по кожата и ноктите.
Налично
44,33 лв.
CaliVita Масло от риган - има силно антимикробно действие, благодарение на което може да възпре развитието на бактерии и гъбички.
Налично
20,78 лв.
Специална течност, съдържаща комбинация от избрани киселини за премахване на неприятните брадавици от кожата. Изключително лесна за употреба.
Налично
16,00 лв.
Канадерм Микозин серум съдържа висококачествено студено пресовано масло от коноп. Има благоприятно действие при гъбични инфекции по кожата и ноктите.
Налично
7,59 лв.
ФУНГОФИН® 1% крем  е синтетичен противогъбичен продукт, предназначен за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички.
Налично
27,62 лв.
Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е широко прилагано противогъбично средство
Налично
9,17 лв.
Козметичен крем за потъмнели, удебелени и чупливи нокти.
Налично
Показване на 1 - 12 от 16 артикула