Мама и бебе

Мама и бебе  (926)

Решения за здравето на бебето и детето, колики, първи зъбки, стомах, имунитет, сън и др. Продукти за майката и бебето. Продукти, предназначени да бъдат използвани за кърмачета и деца.

Подкатегории

за страница
34,33 лв.
CaliVita Мултивитамини за бебета - мултивитаминен комплекс, създаден специално за кърмачета и малки деца. Течната форма и приятният му вкус го правят лесно приложим и благоприятстват ефективното му усвояване.
Налично
38,83 лв.
CaliVita Мултивитамини за бременни и кърмачки -за формирането на кръвта на плода, за здравословното развитие на имунната, костната и нервната система, както и за укрепване на майчиния организъм.
Налично
24,17 лв.
Хелт Ейд Прегназон Къмплийт капсули са идеална комбинация от витамини за оптимална грижа за здравето на бременните жени. 
Налично
133,33 лв.
Nior London Uplift крем за стягане на бюста и деколтето - възстановява, подкрепя, подобрява. С хиалуронова киселина и патентовани комплекси, които помагат за оформяне и стягане на бюста.
Налично
33,50 лв.
Кидс Пробио прах на Хелт Ейд е веган пробиотик с ФОС за деца над 1 г., 5 милиарда жизнеспособни полезни бактерии. 
Налично
24,17 лв.
Ацидофилус плюс на Хелт Ейд е комбинация от ФОС и пробиотици, подходяща за вегани и деца над 1 г.
Налично
90,83 лв.
 Натал 30 дневни дози
Налично
12,50 лв.
DLux400 Infant е микро-емулгиран до оптимален размер на капчиците, които осигуряват ефективна абсорбция, удобство и скорост, каквито, други добавки на витамин D нямат.
Изчерпано
Изчерпано
12,50 лв.
DLux400 JUNIOR е микро-емулгиран до оптимален размер на капчиците, които осигуряват ефективна абсорбция, удобство и скорост, каквито, други добавки на витамин D нямат.
Изчерпано
Изчерпано
18,33 лв.
MultiVit Junior орален спрей е експертна комбинация от 14 основни витамини и минерали, експертна формула в подкрепа на здравето и благополучието на вашето дете.
Налично
17,23 лв. 19,58 лв.
Лосион за тяло, идеален за ежедневна грижа и хидратация на бебешката и детска кожа.
Reduced price!
Налично
Показване на 1 - 12 от 926 артикула