Козметика

Advent Life Тест за функция на щитовидната жлеза (TSH) (в домашни условия)

арт. № 15867
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Възраст: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: медицинско изделие Лекарствена форма: тест ленти Начин на приложение: Капка кръв
Производител: Advent Life Здравни проблеми: Хипертироидизъм, Хипотиреоидизъм
Искате да проверите състоянието на щитовидната си жлеза? Thyro-Check® е бърз имунодиагностичен тест за откриване на завишени нива на TSH и съответно спомага за скрининг за хипотиреоидизъм с проба с кръв от пръста.
1990лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Нарушенията на щитовидната жлеза са едно от най-разпространените медицински състояния в света, особено при жените, като все по-голяма част от населението страда от недостатъчно активна щитовидна жлеза (хипотиреоидизъм).

Производството на хормони на щитовидната жлеза се регулира от тироид-стимулиращия хормон (TSH), който се произвежда от хипофизната жлеза. Това от своя страна се регулира от хипоталамуса, област на мозъка. TSH гарантира, че се произвеждат достатъчно хормони на щитовидната жлеза, за да задоволят нуждите на тялото. Хипотиреоидизъм може да възникне, ако щитовидната жлеза има
нарушена функция или ако не се стимулира правилно от хипоталамуса или хипофизата. Следователно повишеното ниво на TSH показва недостатъчно активна щитовидна жлеза и това е принципът, на който се основава Thyro-Check® за откриване на състоянието хипотиреоидизъм.

Какви са симптомите?
Симптомите на хипотиреоидизъм включват:
• Чувство на умора и летаргия
• Увеличаване на теглото
• Суха кожа и чуплива коса
• Забравяне и понякога депресия
• Чувство на студ
• Запек
• Менструални нарушения при жените

Внимание: Thyro-Check® не трябва да се прави, ако в момента се провежда хормонално лечение на щитовидната жлеза. Thyro-Check® е бърз имунодиагностичен тест за откриване на завишени нива на TSH и съответно спомага за скрининг за хипотиреоидизъм с проба с кръв от пръста.

БЪРЗ И НАДЕЖДЕН РЕЗУЛТАТ
Време за теста: 10 мин.
Съхранение при стайна температура (4°C-30°C). Не замразявайте.
1 тест в кутия.

Thyro-Check® използва двойка антитела, които откриват конкретно TSH хормона и произвеждат цветна линия в тестовата зона, маркирана с Т върху касетата. Появата цветна линия в Контролната зона (С) показва, че тестът е извършен правилно. Ако и двете линии се появят, това означава, че нивата на TSH са по-високи от нормата (<5μIU/mL определена спрямо референтните стойности на СЗО (Световна Здравна Организация).
Лесни за разчитане резултати.
Тестът Thyro-Check® е точен и се използва вече повече от 10 години от професионалисти (в болници и лаборатории) в сферата.
Докладите за оценка сочат средно съответствие от над 98,1% (92,62-100*) с референтните методи. Въпреки надеждността на този тест, има риск от фалшиво отрицателни резултати.

КЛИНИЧНА ОЦЕНКА
Чувствителност: 98.46%
Специфичност: 97.50%
Точност: 98.01%

Съдържание на опаковката:
Запечатана алуминиева опаковка, съдържаща:
1 бр. тест касета
1 бр. пластмасова пипета
1 бр. изсушител
Отворете защитната опаковка, чак когато имате готовност да направите теста.
Изсушителят не се използва.
1 стерилен ланцет за събирането на кръвна проба.
1 флакон-капкомер, съдържащ 1 mL разтвор (дилуент).
1 листовка с инструкции за употреба.

Производител: Advent Life

Прочетете внимателно инструкциите преди да направите теста. Резултатът е надежден само, ако инструкциите се следват точно.


Разгледайте и другите продукти от категория Други Тестове.
Ако имате нужда от съвет може да се консултирате с квалифициран магистър фармацевт, който ще ви помогне в избора!
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи актуалните промоционални предложения и интересни новини.