Алое “MIXn’GO” / на прах за пиене, нар 7 g /

арт. № 348
Алое “MIXn’GO” / на прах за пиене, нар 7 g /
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната,...
всички продукти от:
Lily of the desert →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

45,94 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Всяко саше (7 g), осигурява еквивалент на 120 ml сок от алое вера. Сашетата с алое осигуряват всички здравословни предимства на растението и снабдяват организма с най-ценните вещества, съдържащи се в алое.

Приемът на Алое “Mixn’Go” на прах за пиене, подобрява храносмилането и усвояването на хранителни вещества. Продуктът подпомага извеждането на токсините от тялото и поддържането на здрава имунна система.
Приложение: Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: Препоръчителна доза: по 1 саше дневно. Максимален прием: до 3 сашета дневно. Използайте бутилка с вода от 500ml. Ако е препълнена, отсипете, за да има място за съдържанието на сашето. Изсипете съдържанието в бутилката с вода. Разклатете добре до пълното разтваряне.

Странични ефекти: няма наблюдавани.

Годност и партида: Виж опаковката.
Съдържание:     в 1 саше (7 g)              дн.доза
Ксилитол, сертифицирано organic алое вера(цели листа) с Aloesorb™, малтодекстрин, натурални аромати, ябълчена киселина, лимонена киселина, екстракт от стевия, силициев диоксид, оцветител (зеленчуков сок). Всяко саше съдържа еквивалент на 120 ml сок от алое вера.         
Калории         
Общо мазнини, от които     0 g     0 g
наситени мазнини     0 g     0 g
Холестерол     0 mg     0 mg
Натрий     35 mg     105 mg
Общо въглехидрати, от които     3 g     9 g
хранителни влакнини (фибри)     0 g     0 g
захари     0 g     0 g
Протеини     0 g     0 g
Витамин А     0%     0%
Витамин С     0%     0%
Калций     8%     24%
Желязо     4%     12%

Свързани продукти