Lilly of the Desert Алое Вера - сок 473 мл.

арт. № 345
Алое Вера - сок / 473 мл. /
Алое вера сок възстановява редовността на стомаха, увеличава усвояването на хранителни вещества и...
всички продукти от:
Lily of the desert →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

16,50 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Продукт, произведен по патентованата система Aloesorb™.  Технологията Aloesorb™ запазва напълно полезните свойства на извлечените от алое полезни съставки, включително на полизахаридите – едни от най-активните компоненти в състава на алое.

Алое вера сок възстановява редовността на стомаха, увеличава усвояването на хранителни вещества и балансира стомашната киселинност.

Продуктът има силно антиоксидантно действие, благодарение на което извежда токсините от тялото. Подсилва естествените защитни сили. Подобрява състоянието на мускулите и ставите.
Приложение: Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележка: Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да се използва до 5-6 месеца след отваряне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: Да се изпива от 1 доза (59ml) до 4 дози (236ml) дневно, чисто или смесено с друга течност. За по-добро храносмилане е препоръчително да се приема 15-30 минути преди хранене.

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник – на място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.
Съдържание:     в 1 доза (59 ml)       дн.доза
Алое Вера (organic сок)     58 ml     232 ml
Aloesorb™ полизахариди (organic)     60 mg     240 mg
Калций     25 mg     100 mg
Магнезий     4 mg     16 mg
Натрий     25 mg     100 mg
Общо въглехидрати     1 g     4 g
Калории     4     16

Други съставки: Лимонена киселина (регулатор на киселинността), Калиев сорбат (консервант). Съдържа повече от 99% сок от алое вера (сертифициран organic).

Свързани продукти