Козметика

Амброзия (Витамин B17), екстракт от кайсиеви ядки, 60 капсули

арт. № 11706
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Полезните свойства на витамина са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза.

3710лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Сведения за съществуването, действието и свойствата на витамин B17 датират още от далечната 1830г., когато френски химици го изолират от семена на бадем и му дават името гликозид амигдалин. В средата на миналия век американският биохимик Ернст Кребс му дава името B17 и публично заявява, че това е витамин, който успешно лекува рак.

Какво предслатавлява витамин В17?

Полезните свойства на витамина са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза. Много учени спрягат имено цианидът за унищожител на ракови клекти. Витамин В17 е мощен имуностимулатор, а организъм със силна имунна система е устойчив на влиянието на различните вируси и вредни микроорганизми. Когато човешкото тяло има здрава имунна система, то е енергично, силно, издръжливо.

Витамин В17 стимулира клетъчната регенерация и възпроизводство, повишава естествения имунитет на организма. Продуктът има цялостно благоприятно действие върху нивата на кръвната захар, обмяната на мазнини и върху съдовата еластичност.

Лечебното действие на витамин B17, съдържащ се в кайсиевите ядки е свързано с облекчение на: артритни проблеми, ставни спазми и високо кръвно, главоболие, ставни и мускулни болки. Наред с това подобрява обменните процеси в организма.

Състав:

В 1 капсула от 300 mg се съдържат: Амигдалин 100 mg /екстракт от горчиви кайсиеви ядки/.

В 4 капсули АМИГДАЛИН се съдържат 400 mg екстракт от горчиви кайсиеви ядки!

Помощни вещества: микрокристална целулоза, антислепващ агент: магнезиев стеарат.

Начин на употреба:

Капсулите се приемат преди хранене и се поглъщат цели с вода. За оптимален ефект се препоръчва приемане на хранителна добавка В17 в продължение на 3-6 месеца.

При профилактика е добре да се приема по 1 до 2 капсули дневно.

Препоръчвана максимална дневна доза: Възрастни: по 1-4 капсули дневно.

Да не се превишава препоръчваната максимална дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.

Опаковка: 60 капсули

Производител: Doleran Pharma