Козметика

Амигдалин (Витамин B17), Комплекс, Сироп, 100 мл.

арт. № 11707
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Витамин В17 стимулира клетъчната регенерация и възпроизводство, повишава естествения имунитет на организма.

2537лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Амигдалин (Витамин B17), Комплекс, Сироп, 100 мл.

- Изцяло природен продукт
- Хранителна добавка за имунната система
- Съдържа чист екстракт от кайсиеви ядки и гъби рейши

Сведения за съществуването, действието и свойствата на витамин B17 датират още от далечната 1830г., когато френски химици го изолират от семена на бадем и му дават името гликозид амигдалин. В средата на миналия век американският биохимик Ернст Кребс му дава името B17 и публично заявява, че това е витамин, който успешно лекува рак.

Витамин B17 (амигдалин):

Полезните свойства на витамина са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза. Много учени спрягат имено цианидът за унищожител на ракови клекти. Витамин В17 е мощен имуностимулатор, а организъм със силна имунна система е устойчив на влиянието на различните вируси и вредни микроорганизми. Когато човешкото тяло има здрава имунна система, то е енергично, силно, издръжливо.

Витамин В17 стимулира клетъчната регенерация и възпроизводство, повишава естествения имунитет на организма. Продуктът има цялостно благоприятно действие върху нивата на кръвната захар, обмяната на мазнини и върху съдовата еластичност.

Лечебното действие на витамин B17, съдържащ се в кайсиевите ядки е свързано с облекчение на: артритни проблеми, ставни спазми и високо кръвно, главоболие, ставни и мускулни болки. Наред с това подобрява обменните процеси в организма.

Гъба Рейши:

Гъбата Рейши е богата на аминокиселини, витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими. Най-важна роля имат полизахаридите, които се съдържат в нея — бета D-глюкан и ганодермикова киселина- много силен антиоксидант, който подпомага естественото изчистване на тялото, подпомага естествените оздравителни способности на организма и имунната система.

Стевия:

Тази сладка или медена билка е известна преди повече от 1500 години, но съвременното човечество я открива съвсем скоро. „Stevia Rebaudiana” е многогодишно храстовидно растение, произхождащо от Парагвай и Бразилия. Стевията е много ценно растение с изключителен потенциал. Ценността и се дължи на съдържащите се в листата и стъблата сладки вещества наричани общо Стевиол гликозиди (често и Стевиозиди). Стевията не съдържа калории и е подходяща за употреба от диабетици. Не предизвиква появата на кариеси. Проявява естествено положително действие върху функцията на редицата органи и системи, като черен дроб и панкреас.

Предназначение:

Хранителна добавка, която е изцяло с природен състав и има благоприятно действие при:
- Изтощение;
- Отпадналост и стрес на организма;
- Допринася за нормалната функция на имунната система.

Съдържание:

Екстракт от кайсиеви ядки, Гъба Рейши; Вода.

Консерванти: натриев бензоат, валиев сорбат; регулатор на киселинността: лимонена киселина; емулгатор: гума ксантан; подсладител: стевиол гликозиди (200 mg/l).

Начин на употреба:

Приемайте по 5 ml дневно.

Дозата може да бъде различна, след консултация със специалист. Разклатете преди употреба.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Doleran Pharma