Козметика

Амико капсули за нормално кръвно налягане

арт. № 11556
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: Healthy life USA Здравни проблеми: Високо кръвно, Сърдечна недостатъчност, Сърдечни аритмии

Амико е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане. Благоприятства нормалното функциониране на нервната система

000лв
Изчерпана наличност

Amiko® е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане.Със своята уникална X120/80®  формула в комбинация със специално селектиран екстракт от глог, Магнезий и витамин В6, Amiko® има благоприятен ефект върху здравето на сърцето. Уникалната X120/80® формула съдържа оптимално количество чесън, Калий и Витамин В1.

Много клинични проучвания доказват полезните свойства на чесъна за поддържане на нормалната функция на сърцето и за здравето на сърдечно-съдовата система като цяло. Това, което прави чесъна толкова специален, е съдържащата се в него съставка Алицин. Алицинът е ключова молекула, отговорна за широкия спектър от антибактериални свойства.

В дневния прием на Amiko®  (2 таблетки) се съдържа 3 mg Алицин, който подпомага ежедневно правилната функция на Вашето сърце. Екстрактът от глог, който се съдържа в Amiko®, е известен с това, че съдържа мощни антиоксидантни флавоноиди, а витамин В6 от своя страна допринася за правилното функциониране на нервната система.

Начин на употреба: Да се приемат по 2 капсули дневно по време на хранене, заедно с много вода

Състав:

Активни вещества Състав в 2 капсули/дневна доза % РКП
X120/80* 601.1 mg **
Глог (Crataegus pinnatifida) 200 mg **
Магнезий (магнезиев оксид) 56.3 mg 15%
Витамин В6 (пиридоксинов хидрохлорид) 6 mg 429%

*X120/80®: Чесън на прах – обезмирисен (1% съдържание на алицин)** = 300 mg; Калий (калиев хлорид) = 300 mg, 15% от РКП; Витамин В1 (тиамин хидрохлорид) = 1,1 mg, 100% от РКП.

РКП – референтни количества за прием.

**Неустановени референтни количества за прием.

Опаковка: 60 капсули

Производител: Healthy Life, Швейцария