Козметика

Anagallis arvensis 5 ch

арт. № 212
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

В хомеопатията Anagallis arvensis се препоръчва при лечение на кожни заболявания - екзема и сърбеж по ръцете.

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

ПРОИЗХОД;Препарата е от растителен произход.Получава се от растението огнивче, сем.Primulacee.Използва  се  цялото растение.

Основни показания
В  хомеопатичната  медицина Anagallis arvensis е показан за лечение на някои дерматологични състояния и когато обектът се чувства много уморен. Понякога пациенти с сифилис, които проявяват епистаксис и сърбеж по цялото кожата също се третират с Anagallis arvensis. 
Сърбеж , изтръпване в горната част на носната кухина са  дерматологични разстройства, които могат да бъдат лекувани с Anagallis arvensis. Ползите от това лекарство се отнасят и за лечение на  сърбеж, който води  до  груба и суха кожа, особено на пръстите  на  ръцете и дори дланите.

Anagallis arvensis също може да лекува сърбеж  причинен  от  наличието на хемороиди. стигнем до там, че трябва да се насили Накрая, пациенти, които имат гонорея с изгаряне на уретрата по време на ерекция са  принудени    да спрат полов акт може да бъдат  лекувани  от Anagallis arvensis.

ДОЗИРАНЕ; 3 гранули Аnagallis Arvensis  5 CH  3 пъти на ден.За сърбеж поради херпес дори при малки деца, дозата е същата.

СВЪРЗАНИ; Мezereum, Natrium Sulfuricum.

ПРОИЗВОДИТЕЛ; Laboratoires BOIRON, Франция