Аналгиксин тинктура

арт. № 376
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: MEGASMART BULGARIA

Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.

4900лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

АНАЛГИКСИН тинктура 100 мл.
Клетъчна терапия с активни компоненти.
Първият природен аналгетик.
По рецептурите на Хлебаров.
ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА, БАЗИРАНА НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С БОЛКАТА ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН!
Прецизна комбинация с концентрирани извлеци от:
Котешки нокът;
Пасифлора;
Розмарин;
Бяла бреза.
Без да натоварваме тялото си с излишна химия!
Без да се притесняваме, че се налага да приемаме прекалено често обезболяващи!
Без консерванти, оцветители и ГМО!
Болката НЕ е нормално състояние и ние НЕ трябва да я търпим!
За работещия човек не винаги е лесно да намери време и да приготвя всеки ден сам точните билкови пропорции, а да не говорим, че при растенията, дори и времето на варене и престояване са от значение за качеството на благотворната смес. В крайна сметка можем да загубим ценно време без да постигнем реални резултати и без да се подобрим.
Течните еликсири на "Мегасмарт" съдържат силно концентрирани и прецизно дозирани количества от веществата в билките. За да повлияем за нормалното функциониране, трябва да бъдат изпити огромни количества чай. Това ще натовари работата на бъбреците и помагайки на един орган, ние ще навредим на друг. При концентрирания извлек, този недостатък е елиминиран. Достатъчно е да приемате по определен брой капки сутрин и вечер, за да се повлияят благоприятно функциите на Вашия организъм, без да натоварвате другите органи и системи.
Технологията:
Нетермичен водно-етанолов път на извличане на активните субстанции
Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.
"Аналгиксин" е първият в своя клас продукт, разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.
Има моменти, когато болката ни завладява и сме готови на всичко, за да я спрем:
Системно главоболие;
Менструални болки;
Зъбобол;
Ставни болки;
Мускулни болки /по време или след физически натоварвания/;
Симптоми на грип и простуда;
Втрисане;
Мигрена.
В такива случай всеки прибягва до най-силните медикаменти, знаейки че, ще натовари с допълнителни токсини организма си, с единствената цел да спре нетърпимата болка.
Състав:
Котешки нокът - Растението се прилага за лечение на различни проблеми, свързани с храносмилането, артрит, възпалителни процеси, язви и за ускоряване на оздравителните процеси. Едно от най-честите приложения на котешки нокът е за повлияване на болката в ставите при ревматоиден артрит и остеоартрит. В растението се съдържат съставки, които блокират производството на противовъзпалителни вещества в тялото, като простагландини и тумор-некротизиращ фактор. Така се обяснява облекчаването на болката при прием на котешки нокът. Изследвания върху лечебните съставки на котешки нокът потвърждават, че в билката се съдържат алкалоиди, които стимулират имунната система по няколко начина: повишават унищожаването на чуждите тела в организма, повишават производството на бели кръвни клетки (левкоцити) и засилват функцията на други клетки, свързани с имунната система. Билката стимулира процесите на възстановяване на увредената ДНК, което намира приложение в периода след прилагане на химиотерапия и лъчетерапия;
Бяла бреза - Препоръчва се при гастрити, язвена болест, ревматизъм, подагра и при различни кожни болести. Има антисептично действие, обезболява, прилага се при болки в стомаха и червата, отоци, кашлица, бъбречни болки и труднозарастващи рани. Много ефективна при простудни заболявания;
Розмарин - Има спазмолитични свойства (премахва спазмите и облекчава болката). Затова е полезен за лечение на болки в стомаха и червата. Помага при главоболие, при нервно напрежение и умствена умора. Стимулира правилното отделяне на жлъчката и поддържа нейната плътност. Затова се използва като естествен лек за хронично възпаление на жлъчния мехур, за камъни в жлъчката и при заболявания на черния дроб - хепатит, цироза. Използва се при настинка, грип кашлица, хроничен бронхит. Розмаринът е тоник за кожата, ускорява растежа на косата (отличен е за лечение на различни проблеми на косата (пърхот, мазна коса, косопад);
Пасифлора - Облекчава болки, намалява безпокойството, облекчава депресията, намалява възпаления, спира конвулсиите, намалява спазмите, успокоява нервите, има леко седативно действие, успокоява. Унищожава микроби, повишава либидото, увеличава количеството на урината, понижава кръвното налягане, прочиства чревните паразити.
Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба на Република България и залегналите критерии за качество във въведената НАССР система за безопасност. Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктите се проверяват и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните. Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.
Препоръчителен прием: по 60 (3 мл.) капки се разреждат в 50 мл. течност и се приема 2-3 пъти на ден. Препоръчителната дневна доза е 180 капки (9 мл).
Формула за прием: тегло в кг х 2 = бр. капки дневна доза.
Например при човек 60 кг. х 2 = 120 капки дневна доза (разделя се по 2 пъти на ден).
Опаковка: 100 мл.
Производител: "Мегасмарт България" ЕООД, България.