Козметика

Antimonium crudum 9ch

арт. № 216
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

ПРОИЗХОД; Хомеопатично лекарствено средство, което се получава от антимониев сулфид.

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

ПОКАЗАНИЯ; Аntimonium Crudum се използва в гастроентерологията за лечение на стомашни разстроиства, газове, възстановяване на нормалното   чувството  на  глад. В дерматологията се използва за лечение на гъбични заболчвания, брадавици, импетиго, екземи

Аntimonium Crudum  е показан в случай на стомашно разстройство в резултат от прекомерно повръщане . Това е най-ефективно хомеопатично лекарство за премахване на диариа, срещаща се в горещите дни или причинена от непоносимост към храни. Използва за лечение на стомашни проблеми с кисилини  и газове.При  възпаления  на  стомаха, причиняващи гадене и повръщане, от съществено значение е  приемането  на  Аntimonium Crudumе. Той  е  показан и за разстройства на стомаха, причинени от яденето на сладкиши.

Аntimonium Crudumе  е хомеопатично лекарство, чиято активна съставки се използва за лечение на кожни обриви като уртикария и екзема. През зимата, този продукт е предписан за разреждане 9 Ch да се намали плътността на кожата и за лечение на рагади, появяващи се върху лицето. Предписва  се   в хомеопатията за лечение на зачервяване на очите. Той помага  в  лечението  на кожни заболявания на  клепачите, които обикновено са зачервени  и  и подути.
Показан също за успокояване на възпаления и напукване, засягащи ъгълчетата на устните и кожата около ноздрите. Аntimonium Crudum  се бори ефективно  срещу кожни проблеми като  обриви, подобни на ухапване от насекоми. Препоръчва се също да се смекчи масивна   поява на лунички. Това  хомеопатично  лекарство  се прилага  и  при  екзема  на  кожата.

ДОЗИРАНЕ;  В случай на брадавици и мазоли се препоръчва   Antimonium Crudum 7 CH или 9 CH  от една до 3 дози на ден в зависимост от тежестта на проблема.

В случаи  на кожни  проблеми  и  хранителни  разстройства дължащи  се  на психично  заболяване  Аntimonium Crudum   се прилага  в доза  2 пелети при разреждане 9 СН,  три пъти на ден.

Производител; LABORATOIRES BOIRON, Франция