Козметика

Aquabelle Дневен Регенериращ Крем, 50 мл.

арт. № 11426
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Aquabelle Дневен Регенериращ Крем - Козметичната серия Aquabelle съдържа естествени съставки, като масло от Авокадо, масло от Жожоба и зехтинова есенция, които подхранват кожата, и витамин А, който помага кожата да остане здрава.

2490лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Aquabelle Дневен Регенериращ Крем

Козметичната серия Aquabelle съдържа естествени съставки, като масло от Авокадо, масло от Жожоба и зехтинова есенция, които подхранват кожата, и витамин А, който помага кожата да остане здрава. Освен това, съдържа и съвременни компоненти, като серамид – неговият отличен хидратиращ и възстановяващ ефект предпазва кожата от изсушаване и ранно остаряване; витамин E – неговият подхранващ и антиоксидантен ефект защитава клетката от свободните радикали. Козметичната серия Aquabelle, съдържа също DD-вода. Това е вода с намалено съдържание на деутерий. Деутерият е изотоп на водорода. Природният деутерий играе важна роля в контрола на клетъчното делене, а оттам подпомага за резистентността на кожата срещу всекидневните вредни въздействия.
Когато Козметичната серия Aquabelle се използва редовно, лицето става чисто, кожата еластична, здрава и подмладена!

 В козметичните продукти „Аквабел” сме съчетали най-съвременните научни постижения със силата на природата. Съставът на продуктите се основава на 3 важни фактора: естествени съставки (масло от жожоба, масло от авокадо и т.н.), съвременни съставки (серамид, витамини и т.н.), и откритие, базиращо се върху нова, революционна патентована технология: пречистена вода с понижено съдържание на деутерий (DD вода – Вода с Понижено съдържание на Деутерий).

Опаковка: 50 мл. 

Производител: Aquabelle