Козметика

Calivita Aquabelle Нощен подхранващ крем 50мл

арт. № 11425
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: крем, крем за лице Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: козметичен продукт Начин на приложение: външно
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: бръчки, Суха кожа

Aquabelle Нощен подхранващ крем - Специалната особеност на този крем е комплексната емулсия от DD вода и скуалан. Това е уникална емулсия едновременно на масло във вода и на вода в масло, която има незабавен хидратиращ и подхранващ ефект.

2950лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Aquabelle Нощен подхранващ крем

Съдържанието на влага в кожата ни е важно не само от естетична гледна точка. Тя пречи на вредните вещества от околната среда да проникнат в тялото ни и също предпазва от прекомерно бързо й изпаряване. Съдържанието на влага в кожата ни постепенно намалява през деня, ето защо една от най-важните стъпки в козметиката е подходящата хидратация на кожата. За да бъде хидратацията оптимална, много важно е кожата да поглъща необходимото количество течност, както и да бъде правилно почистена и да се употребяват добри, качествени кремове (като например продуктовата серия Aquabelle).

Подхранващ крем

Специалната особеност на този крем е комплексната емулсия от DD вода и скуалан (есенция от маслиново масло). Това е уникална емулсия едновременно на масло във вода и на вода в масло, която има незабавен хидратиращ и подхранващ ефект. Освен това, тя осигурява дълбоко хидратиращ ефект чрез постепенното отделяне на активната си съставка.
Маслото от авокадо подхранва и обновява сухата кожа и има чудесен ефект върху застаряваща кожа. Поради високото си съдържание на витамин А и Е, кремът може да се използва не само при суха кожа, но също при проблемна кожа (например с псориазис).
 
Опаковка: 50 мл. 

Производител: Aquabelle