Козметика

Autan Ботаникъл репелент лосион 100 мл

арт. № 11518
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Спрей Подходящ за:: Възрастни, 7 - 12 год., 2 - 6 год. Пол: Унисекс Вид продукт: Козметичен продукт Начин на приложение: външно
Производител: AUTAN Здравни проблеми: Защита от насекоми, Ухапвания от насекоми

Аутан Ботаникъл лосион е репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на обикновени и тигрови комари, кърлежи, мушици и други насекоми.

1485лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Аутан Ботаникъл лосион е репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на обикновени и тигрови комари, кърлежи, мушици и други насекоми.

Аутан Ботаникъл лосион осигорява ефективна защита до 8 часа. Активната съставка в Аутан Ботаникъл лосион е на растителна основа Citriodiora не дразни кожата и е дерматологично тествана. Евкалиптовото масло Citriodiora е най-ефективният природен репелент.

Еко опаковката е с 30% разградими съставки, изработена от 100% рециклираща се пластмаса. Пръска дори и в позиция с диспенсъра надолу.

Подходящ е за възрастни и деца над 2 години

Активна съставка:
Евкалиптовото масло Citriodiora 30%, Icaridine 16%

Начин на употреба:
Нанесете по откритите части на тялото до омокряне на кожата. При необходимост третирането може да бъде повторено след 8 часа. Овлажнява и леко ароматизира кожата.

Предупреждения:
Не нанасяйте директно върху лицето.
Не използвайте при деца под 2 години, за деца продукта да се прилага от възрастен.
Да се пази далече от деца, да се съхранява далече от източници на запалване, да не се вдишва, да се избягва контакт с очите, да се използва само на проветриви места.
Само за външна употреба! Пазете очите и устата, не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа.

Опаковка: 100 мл
Производител: SC Johnson