Aviaire 30ch

арт. № 251
Aviaire 30ch
ПРОИЗХОД; Аviaire e хомеопатично лекарство, направено от култура от Mycobacterium tuberculosis,...

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

3,83 лв.

в наличност

ПОКАЗАНИЯ; Аviaire се използва за лечение на назофарингит,повтарящи се ушни инфекции, остър бронхит и трахеит,астма.Аviaire e особенно ефективно в случаи на често повтарящи се инфекции на дихателните пътища.

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ; В случай на назофарингит и отит се препоръчва да се вземе Аviaire 15 CH, една доза на ден в продължение на две седмици. За да бъде ефективни лечението трябва да продължи без прекъсване за период от 3 месеца.За лечене на секрет в ухото, дължащ се на назоферингит, трябва да се вземе една доза Аviaire 9  CH възможно най-скоро.  За да се предотвратят повтарящи се инфекции на дихателните пътища с астма се препопъчва една доза седмично в продължение на 3 месеца. След респираторна инфекция на пациента се препоръчва една доза  Aviaire 9 CH  седмично в продължение на  един месец.

СВЪРЗАНИ; Aconitum Napellus, Antimonium Tartaricum, Belladonna, Blatta Orientalis,Capsicum Anuum, Chamomilla Vulgaris, Corallium Rubrum, Ferrum Phos, Hepar sulf., Calcareum Ipecac, Lach Morbillinum, Pertussinum Pyrogenium, Sulfur, Sufur Jodatum, Tuberculinum.

ПРОИЗВОДИТЕЛ; Laboratoires BOIRON,Франция

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: