Козметика

BetterYou / Бетър Ю Интра Магнезий Оригинал гел 150мл

арт. № 10941
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BetterYou

BetterYou ™ Магнезий Оригинал гел осигурява по превъзходен начин попълване на нивата на магнезий, както и подкрепа за здравето на кожата и възстановяване на естествените мускули.

3590лв
Изчерпана наличност

BetterYou ™ Магнезий Оригинал гел осигурява по превъзходен начин попълване на нивата на магнезий, както и подкрепа за здравето на кожата и възстановяване на естествените мускули. Трансдермалният магнезийпредлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите.


•    Много широко приложение
•    Регулирано освобождаване за продължително усвояване
•    5 ml осигурява 500 mg елементарен магнезий
•    Естествен мускулен релаксант
•    Без замърсители, причинени от човека

BetterYou Магнезий Оригинал гел осигурява регулирано освобождаване на магнезий за продължителна доставка, което го прави идеален за употреба по време на тренировка и целенасочено приложение.

Дозиране: 1 мл гел осигурява минимум 100 мг оптимално абсорбиращ елементарен магнезий, с чаена лъжичка (5мл) се осигурява 500 мг.

Състав: Концентриран разтвор на Zechstein Inside® магнезиев хлорид хексахидрат (концентрация 30%), хидроксипропилов нишестен фосфат *.
* Желиращ агент. Естествено получено нишесте, модифицирано да работи в разтвор с високо съдържание на сол.
100% естествен източник на магнезий.

Защо магнезиев гел?
Когато BetterYou Магнезий Оригинал гел се нанася върху кожата, този основен минерал започва незабавно да абсорбира и техниката е научно доказана, че работи 5 пъти по-бързо от таблетките, гарантирано. Трансдермалното доставяне (през кожата) е най-ефективната форма на магнезиева добавка, което означава, че ефектите от този жизненоважен минерал могат да се почувстват по-бързо.

Магнезият е от съществено значение за здравето ни тяло - естествен релаксант, облекчава мускулното напрежение и спазми, скованост на ставите и гъвкавост, както и подпомага здравето на кожата, абсорбцията на калций и спокойния сън. Без магнезий телата ни са по-малко еластични, а дефицитът е свързан с много здравни последици, включително мигрена, тревожност, депресия и крайна умора.

"След  инцидент, опитах Магнезий Оригинал гел и установих, че връта ми се движи по-свободно. Гелът е идеален за ежедневна употреба, особено докато работя или нося риза и вратовръзка. " Ник Дойл, 32 г., Барнсли

Инструкции: Нанесете малко количество грахово зърно върху целевата област и масажирайте добре в кожата, като избягвате разранена кожа и деликатни области като очите.
Концентрирайте се върху ставите, мускулите и зоните на болка. Приложи отново, когато е необходимо. Идеален за употреба по време и след тренировка. За най-добри резултати се прилага на чиста на кожата.

Само за външна употреба; Избягвайте контакт с очите; Не използвайте върху повредена или резранена кожа.

Гарантирано без парабени, изкуствени оцветители и аромати.

Подходящ за вегетарианци.
Подходящ за употреба по време на бременност и деца.
Пазете от деца. Използвайте в рамките на 12 месеца от отварянето.

Гордеем се с уникалния си подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността и гордо използваме естествени хранителни съставки, когато това е възможно.
Никога не са тествани на животни.

Производител: BetterYou™ Великобритания. Официален вносител за България ФлораВит ООД.