Козметика

BetterYou / Бетър Ю Интра Куркума 1300мг орален спрей 25мл

арт. № 10929
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BetterYou

BetterYou Turmeric Куркума орален спрей позволява на всички да се възползват от пълния потенциал на това невероятно растение.

5350лв
Изчерпана наличност

BetterYou™ Turmeric Daily Oral Spray е революционна формула, предназначена да осигури по-голямо поглъщане на трите активни куркуминоида, което гарантира по-добро усвояване от таблетки и капсули, гарантирано!

•    Първата в света добавка на куркума в света в орална форма спрей
•    1300 mg еквивалентен куркума корен в дневна доза
•    Уникален процес на молекулярно капсулиране - Cyclocurmin®
•    Подобрено абсорбиране чрез заобикаляне на храносмилателната система
•    Противовъзпалителни и антиоксидантни свойства
•    Природен портокалов вкус
Използването на силата на куркумата никога не е било по-лесно или по-ефективно. BetterYou Turmeric Куркума орален спрей позволява на всички да се възползват от пълния потенциал на това невероятно растение.

•    Подходящ за вегетарианци, вегани
•    Подходящ за употреба по време на бременност.
•    Подходящ за деца над 3 години
•    За хора следващи диабетна диета.
•    За хора с целиакия.
Дневната доза от 4 впръсквания ще се доставят 850mg Циклокурмин, което е впечатляващите 1300mg корен от куркума. Уникално висока бионаличност - стандартизиран до 95% куркуминоиди.

Една опаковка съдържа 120 дневни дози достатъчни за 30 дни.
За деца под 12-годишна възраст препоръчваме да намалите дозата наполовина, тъй като ежедневното им потребление е по-ниско от това на възрастен.
Защо да използвате Куркума орален спрей?
Куркума е отдавна известен със своите впечатляващи ползи за здравето, включително неговите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, подпомагащи развитието на здрава имунна система.
Ползите за здравето на куркума от таблетките и капсулите се намаляват поради  хидрофобната му природа. Уникалната формула на BetterYou позволява на малки капчици да се абсорбират бързо в супер абсорбиращите слоеве или вътрешната буза и богатите кръвоносни съдове, разположени точно под повърхността, което го прави идеална среда за доставка на хранителни вещества.
Куркума

Какви са ползите:
Бионаличност - Иновативна система за доставяне на спрей, която заобикаля храносмилателната система, като избягва добре документираните проблеми с абсорбцията с куркумин.
Молекулно капсулиране - Увеличава бионаличността чрез повишена водоразтворимост, подобрява вкуса и намалява оцветяването.
Естествени съставки - естествени емулгатори, аромати и сладки (ксилитол). Тази портокалова ароматизирана формула е подходяща както за вегани, така и за вегетарианци.
Ползи за здравето - Куркуминът има мощен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, с многобройни ползи за здравето.
Съставки: Вода, ксилитол, екстракт от куркумин (стандартизиран до 95% куркуминоиди, циклодекстрин), акациева смола, калиев сорбат, лимонена киселина, портокалово масло, ксантанова смола.

Пpепоръки: Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете помпата 3 пъти при първото ползване и внимателно впръскате 4 пъти върху вътрешната страна на бузата. Изследванията са установили, че това е най-абсорбиращата област.
За деца под 3 години не използвайте.
Затворете с капачката след употреба.
След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.
Не е нужно да се приема съобразено с храна или в определено време на деня. Използвайте във време, което е най-удобно в ежедневието ви.
Дали куркумата ще причини оцветяване?
Процесът на микро-капсулиране, който използваме, прави молекулите на куркума по-биодостъпни, както и намаляване на оцветяването.
Въпреки това куркумата е ярко оранжевa подправка и все още може да се появят петна, затова препоръчваме да се избягва контакт с дрехи и други повърхности, за да се предотврати този проблем.
Спреят може да причини временно оцветяване на езика и зъбите, въпреки това не се притеснявайте, това няма да продължи дълго. За да избегнете това, опитайте да пръскате директно върху вътрешната част на бузата, близо до кътниците или да използвате преди да миете зъбите си.
При бременност може ли да се използва?   
Да. Спреят от куркума не съдържа нищо, което би причинило вреда по време на бременност.
Трябва ли да приемам черен пипер заедно с куркума орален спрей?
BetterYou Turmeric спрей използва техника, наречена циклодекстрин капсулиране, което прави молекулите силно водоразтворими, което им пречи да се събират заедно. Това позволява на молекулите да се абсорбират през вътрешната част на бузата и да заобикалят неефективната усвояемост на храносмилането.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на здравословна и балансирана диета.
Гордеем се с уникалния подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността и гордо използваме естествени хранителни съставки, когато това е възможно.
Съхранявайте при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Пазете от деца.
Производител: BetterYou™ Великобритания. Официален вносител за България ФлораВит ООД.