Козметика

BetterYou / Бетър Ю Интра Веган Хелт орален спрей 25мл

арт. № 10927
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BetterYou

BetterYou Vegan Health Spray съдържа комбинация от хранителни вещества, научно формулирани в подкрепа на веганското здраве, включително вегански D3, витамин В12, желязо и йод.

3850лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Научно формулирана комбинация създадена за веганска диета Награда Best New Supplement Product 2019 - Natural & Organic Products Europe.
BetterYou Vegan Health Spray съдържа комбинация от хранителни вещества, научно формулирани в подкрепа на веганското здраве, включително вегански D3, витамин В12, желязо и йод.
Комбинацията осигурява бърза и ефективна абсорбция на хранителни вещества, които обикновено са недостатъчно представени в вегетарианските и вегетарианските диети.
Съдържа вегански витамин D3, витамин В12, желязо и йод
Перфектно формулиран за вегетариански и вегетариански диети
Удобна алтернатива на таблетките и капсулите
Одобрен от Вегетарианското общество
48 дневни дози в една опаковка
Естествен вкус на плодове
Опаковка, изработена от океанска пластмаса
Веган Хелт е специално разработен за доставяне на 4 основни витамина и минерала директно в кръвния поток, заобикаляйки първичната обработка от червата. Малките капчици на спрея се абсорбират бързо в букалната мембрана на вътрешната част на бузата, осигурявайки бързо и ефективно усвояване на хранителните вещества.
Съвместната работа на BetterYou и Университета в Кардиф създаде хранителна система за доставка, която осигурява ефективна и удобна алтернатива на таблетките и капсулите.
Значение на витамин D, B12, желязо и йод
Комбинацията от 4 основни витамина и минерала работи в подкрепа на тялото по няколко начина, включително:
Vitamin D
Vegan Health Daily орален спрей използва витамин D3V®, витамин D3 от растителен произход.
Витамин D поддържа нормална имунна система, допринася за поддържането на нормални кости и зъби и нормалната мускулна функция.
Витамин В12
В състава е включен както метилкобаламин, така и аденозилкобаламин, форми на В12, които се използват директно в организма за увеличаване/подобряване на енергията. Допринасят за нормалния енергиен метаболизъм, подпомага образуването на червени кръвни клетки и допринася за нормалната психологическа функция.
Желязо
Допринася за намаляване на умората и умората, нормална функция на познанието и подпомага образуването на червени кръвни клетки.
Йод
Поддържа нормалната когнитивна функция, допринася за здравето на кожата и нормалната функция на щитовидната жлеза.
Кой се нуждае от това?
Тази добавка е разработена специално за вегани и вегетарианци, както и за тези, които не следват тези диети и им се налага да допълват тези основни хранителни вещества.
Витамин D и йод се намират предимно в млечни и мазни риби, докато витамин В12 и желязо могат да се получат от червено месо. Ако някоя от тези храни е недостатъчно представена във вашата диета, трябва да обмислите приемането на хранителна добавка.
Как да използвам
Първоначална употреба: натиснете помпата 3 пъти, за да се задейства спрея.
Разклатете добре преди всяка употреба. Внимателно напръскайте в устата си, най-добре във вътрешността на бузата си и задръжте за няколко секунди без да преглъщате.
Затворете добре капачката след употреба.
Дозиране
4 спрея съдържат 3000IU (75 μg) от вегетариански витамин D3, 6 μg витамин B12, 5 mg желязо и 150 μg йод.
Използвайте 4 впръсквания дневно (или според указанията на Вашия лекар). Може да се приема всички впръсквания наведнъж или поотделно.
Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с други орални спрейове. Моля, преди да започнете допълнително приемане на други добавки, проверете дозите им.
Съхранение
След отваряне, използвайте в рамките на 6 месеца.
Съхранявайте при стайна температура и пазете от пряка слънчева светлина.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Предупреждения
Не превишавайте препоръчителната доза - прекомерната консумация на ксилитол може да предизвика слабително действие.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна диета и здравословен начин на живот.
Този продукт съдържа желязо, което, ако се приема в излишък, може да бъде вредно за много малки деца.
Съставки
Вода, разредител (ксилитол), емулгатор (акациева смола, слънчогледов лецитин), железен натриев едетат (желязо), железен амониев цитрат (желязо), глицерин, средно верижен триглицерид, консервант (калиев сорбат), регулатор на киселинността (лимонена киселина), ароматизиращ (естествени смесени плодове), сгъстител (ксантанова смола), калиев йодид (йод), холекалциферол (D3), 5-деоксиаденозилкобаламин (В12), метилкобаламин (В12).
Хранителна информация
Всяка дневна доза (4 спрея) съдържа    EC NRV
Витамин D3    3000IU / 75μg    1500%
Витамин В12     6μg    240%
Желязо    5mg    36%
Йод                  150 ug    100%
* Референтна стойност на хранителните вещества на ЕО
Подходящ за:
Вегани и вегетарианци
Подходящ за възраст от 13 и повече години
Подходящ за употреба по време на бременност
Често Задавани Въпроси
Защо Boost B12 има 1200mcg, докато спрей за Веган Хелт има само 6mcg?
Спреят за веганско здраве е разработен, за да осигури препоръчителните нива на хранителни вещества, необходими за запълване на пропуските, оставени от вегетарианска и вегетарианска диета.
Докато Boost е специално разработен за увеличаване нивата на витамин В12 за тези, които желаят да се справят с дефицит. Тъй като витамин В12 е водоразтворим, няма страх от предозиране с този витамин, тъй като всичко, от което не се нуждаете, ще се освободи от тялото.
Какъв е растителният източник на веганския витамин D?
Ние използваме Витамин D3V® като наш веган D3. Той се произвежда, като се използва 100% многогодишен растителен източник без ГМО.
Въпреки че не можем да споделим точния заводски източник поради иновативната и собственост на съставката, можете да бъдете сигурни, че е вегетариански приятелски, тъй като е регистриран в веганско общество Vegan Society.
За производителя BetterYou
BetterYou са известни с уникалния си подход към усвояването, доставката и тестването за стабилност и с гордост използва естествени, хранителни съставки, където е възможно.
Никога не е тестван върху животни.
Съхранявайте при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Пазете от деца.
Произведено по GMP Добра производствена практика.
Производител: BetterYou ™  Великобритания. Официален вносител за България ФлораВит ООД.