Козметика

BetterYou / Бетър Ю Интра Витамин К2 орален спрей 25мл

арт. № 11612
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BetterYou

Витамин К2 е жизненоважен за поддържането на здрави кости и артерии. Нашите кости са в постоянен цикъл на разрушаване и възстановяване през целия ни живот.

5050лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Витамин К2 е жизненоважен за поддържането на здрави кости и артерии. Нашите кости са в постоянен цикъл на разрушаване и възстановяване през целия ни живот. К2 е от решаващо значение за този процес, като гарантира, че калцият се използва ефективно в организма, той прави това по два начина, като активира протеини, които насочват калций в костта и предотвратяват отлагането му в артериите. Помогнете да поддържате здрави кости, както и здравословно сърце.

BetterYou™ Витамин К2 орален спрей е оптимална дневна добавка за витамин К2. Тази уникална формула на витамин К2 осигурява превъзходна абсорбция на това жизнено важно хранително вещество, което подпомага нормалното кръвосъсирване и костното здраве.


•    Доставя 180 микрограма бионаличен витамин К2 (МК-7)
•    Превъзходна абсорбция от таблетките - гарантирана
•    Поддържа нормални кости
•    Поддържа нормалното кръвосъсирване
•    98% чистота

Малките капчици бързо се абсорбират в устата, осигурявайки удобно и бързо усвояване на хранителните вещества, влизайки в кръвта и заобикаляйки храносмилателната система.

Защо Витамин К2 орален спрей?
Витамин К2 е жизненоважен компонент в подпомагането на здравето на костите, здравето на сърцето и нормалното кръвосъсирване.

Една от основните роли на К2 е да доставя калций в костите, вместо да се утаява в меките тъкани. Без витамин К2 може да се получи калцификация на артериите, което увеличава риска от сърдечни заболявания.

Осигурявайки оптимално 180μg витамин К2, пероралният спрей е специално създаден, за да се абсорбира директно в кръвта, като заобикаля храносмилателната система и осигурява максимално поемане на 98% чиста активна съставка.

Начин на употреба и дозиране:

Вземете 1 доза от 3 впръсквания дневно или според препоръките на Вашия лекар.

Ако приемате антикоагуланти (разредители на кръвта), приемайте този продукт само по лекарско предписание.

Препоръки при използване: Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете помпата 3 пъти при първото ползване и внимателно впръскате 3 пъти върху вътрешната страна на бузата. Изследванията са установили, че това е най-абсорбиращата област.

За деца под 3 години не използвайте.

Затворете с капачката след употреба.

Състав: Vitamin K2 (MK-7)    180μg    240% от необходимата дневна доза

Не съдържа: Без захар; Без глутен; Без изкуствени цветове; Без изкуствени аромати; Без добавки; Без пълнители; Без ГМО; Без алкохол.
Опаковка: 25 мл.

Производител: BetterYou ™  Великобритания. Официален вносител за България ФлораВит ООД.