Козметика

AboPharma / АбоФарма Био сок - органичен морски зърнастец 330мл

арт. № 429
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: AboPharma

Естественото съдържание на витамин С в плодовете на морския зърнастец не могат да бъдат надминати от други местни плодове.

1830лв
Изчерпана наличност

(Концентрат) Хранителна добавка

Оранжево-червени, много кисели на вкус плодове на морския храст зърнастец за едни от най-известните местни доставчици на витамин С, заедно с шипката. Естественото съдържание на витамин С в плодовете на морския зърнастец не могат да бъдат надминати от други местни плодове. Затова морски зърнастец е отличен за превантивна подкрепа на имунната система през зимните месеци. Растението ракитник е най-добрият източник на Омега 7 мастна киселина позната още като палмилетоленова киселина. Научни изследвания доказват, все повече ползи от действието й спрямо Омега 3,6 и 9 мастни киселини. Палмитолеиновата киселина е богата на серум, който намалява появата на белезите на възрастта. Тя подхранва и подмладява кожата, спомага за укрепване здравето на лигавиците, подпомага функциите на пикочо-половата, храносмилателната и дихателната система, подобрява хидратацията на тялото. Човешкото тяло е способно само да призвежда важната палмитолеинова киселина, но не винаги тя е достатъчна на организма.

Съдържание: 330 мл стъклена бутилка
Състав: 100% морски зърнастец от сертифицирано биологично земеделие.
Препоръчителен прием: два пъти на ден по 25 мл. След отваряне да се съхранява в хладилник
Важно: Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. След отваряне съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо.
Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Производител: Medicura Naturprodukte AG, Bulglauer, Germany