AboPharma / АбоФарма Био сок от органичен акай 330 ml.

арт. № 530
Био сок от органичен акай - концентрат / хранителна добавка 330 ml. /
Силният плод се използва като висококачествен хранителен продукт за благосъстояние и физическа...
всички продукти от:
AboPharma →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

20,50 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Силният плод е от Южно-американската тропическа гора и се използва като висококачествен хранителен продукт за благосъстояние и физическа годност от местните хора в района на Амазонка. Известни са ползите от консумация на плодове, но в забързаното ежедневие на деловия човек те не присъстват. Наред с това огромния стрес, лошия хранителен режим, тютюнопушенето и наднорменото тегло са фактори, които очертават мрачна статистика  касаеща най-вече развитите общества, а именно огромен процент на заболеваемост  от рак диабет, инсулт, инфаркти, при относително млади и активи хора. В най-голяма степен причината за тази статистика е оксидантния стрес. Акая повишава нивото на енергия и е мощен източник на антиоксиданти. Помага за подобряване на сърдечно- съдовата и храносмилателната система. Подпомага отслабването- изгаря мазнините, подобрява обмяната на вещества, укрепва имунната система.
Съдържание: 330 мл стъклена бутилка
Състав: 100% акай плодове от сертифицирано органично земеделие.
Препоръчителен прием: два пъти преди ядене по 15 мл. След отваряне да се съхранява в хладилник.
Важно: Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. След отваряне съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо.
Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Производител: Medicura Naturprodukte AG, Bulglauer, Germany

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: