Козметика

Bioderma Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ за деца 50мл

арт. № 15918
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: крем Подходящ за:: 7 - 12 год., 2 - 6 год., 0 - 2 год. Пол: Унисекс Вид продукт: Дермокозметика Начин на приложение: външно
Производител: Bioderma Марка: Photoderm Здравни проблеми: Слънцезащита, Чувствителна кожа

Bioderma Photoderm Pediatrics минерален крем е минерална слънцезащита за бебешката кожа при неизбежно излагане на слънце. Предпазва нежната бебешка кожа, подходящ е за деца над 0 месеца.

3190лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ е вдъхновен от експертизата на Bioderma в биологията на кожата, приложена на практика в грижата за специфичните нужди на детската кожа.

Bioderma разработи SUN BARRIER TECHNOLOGY  : високотехнологична слънцезащита, създадена да предпази собствените защитните сили на деликатната бебешка кожа при излагане на слънце.

Тази технология комбинира UV филтри, витамин Е, естествено наличен в кожата, и масло от кайсиеви ядки, предоставящи биомиметични липиди & осигурява тройна защита:

- Широкоспектърна UV защита, оптимизирана срещу къси и дълги UVA лъчи

- Антиоксидантна защита за предпазване на ниските естествени запаси от сквален от UV окисляване и предотвратяване на дълготрайно увреждане.

- Запазва естествената бариерна функция на кожата

100% минералната и по този начин физическа защита във Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ комбинира два минерални екрана, за да осигури много висока слънцезащита, като едновременно с това позволява лесно нанасяне и не оставя бели петна по кожата.

Те са с много висока защита, чисти и безопасни за детската кожа. Те позволяват на формулата да бъде толерантна към водните екосистеми, без токсичност върху корали, микроводорасли и сладководен планктон.

Състав: Високотехнологичната слънцезащита е създадена да предпази собствените защитни сили на деликатната детска кожа при излагане на слънце. Тази технология съчетава UV филтри, витамин Е, естествено наличен в кожата, и масло от кайсиеви ядки за снабдяване с биомиметични липиди, като осигурява тройна защита:
- Широкоспектърна UV защита, оптимизирана срещу къси и дълги UVA лъчи;
- Антиоксидантна защита, която запазва ниските естествени резерви на сквален в кожата, като предпазва от UV окисляване и предотвратява дълготрайни увреждания;
- Запазване на естествените функции на кожната бариера.

Приложение
Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
Нанасяйте често и винаги след плуване, бърсане с кърпа или спорт.
Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да е опасно за тяхното здраве.

Опаковка: 50мл

Производител: BIODERMA Laboratoire Dermatologique, Франция.
 

Разгледайте и другите продукти от категория Слънцезащита.
Ако имате нужда от съвет може да се консултирате с квалифициран магистър фармацевт, който ще ви помогне в избора!
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи актуалните промоционални предложения и интересни новини.