Козметика

Bioherba / Биохерба Хелатиран Калциев и Магнезиев Глицинат 133мг х 60капс

арт. № 10862
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Bioherba

 Хелатиран Калциев и Магнезиев Глицинат

1100лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

 Хелатиран Калциев и Магнезиев Глицинат 133мг х 60капс

Действие: Хелацията е процес при който минералите се свързват химически с аминокиселини по специфичен начин. Като естествен процес, хелацията възниква по време на храносмилането с цел улесняване на транспортирането на минерали през чревната стена. Така те достигат и могат да се използват от клетките в цялото тяло. Аминокиселините не са единствените „хелатори“, но те са перфектни за минералите. Глицина е предпочитана молекула с цел създаване на органични хелатни минерали. Тази аминокиселина се идентифицира и абсорбира лесно през чревната стена, а глициновите хелати  са достатъчно малки, за да се транспортират до самите клетки. Калцият е важен минерал за здравето на нашите кости и зъби. Без магнезий, калцият може да не бъде напълно усвоен и използван от организма. Хелатиран калциев и магнезиев глицинат са в състояние да насърчават много добре профилактиката на костно-ставния и сърдечно съдовия апарат.

Съдържание на една капсула: Калций (от калциев глицинат хелат) – 200mg, Магнезий (от магнезиев бисглицинат хелат) – 100mg.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте две капсули на ден с вода.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: Калций (калциев глицинат хелат) 200мг, Магнезий (магнезиев бисглицинат хелат) 100мг.

Съдържание на дневна доза:Калций (калциев глицинат хелат) 800мг, Магнезий (магнезиев бисглицинат хелат) 400мг.

Други съставки: Желатин, Микрокристална целулоза.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител: Биохерба, България