Козметика

Bioherba / Биохерба Термогенен комплекс, 60 капс.

арт. № 10985
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Bioherba

Термогенен комплекс, 60 капс.

1430лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

 Термогенен комплекс, 60 капс.

Състав: Екстракт от зелено кафе, холин (като битартрат), L-метионин, Екстракт от зелен чай.

Препоръчителна употреба:Като хранителна добавка, приемайте две капсули дневно с храна.

Начин на употреба: Формула за поддържане на теглото и по-ефективното изгаряне на мазнините, която използва специално подбрани съставки с целево действие. Активната съставка на Зеленото кафе е хлорогенната киселина, която помага за намаляване абсорбирането на мазнини. Също така активира метаболизма и подпомага изгарянето на мастните натрупвания. Зеленият чай насърчава здравословната редукция на теглото, регулира кръвната захар и спомага за намаляване на мазнините. L-метионинът насърчава производството на креатин - аминокиселина, участваща в преобразуването на мазнините в енергия. Така се осигурява повече енергия в мускулите и им се помага да се движат пълноценно и да изпълняват съкращения. В комбинация с физически упражнения и нискокалорична диета комплексът спомага за намаляване на телесното тегло.

 Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: Екстракт от зелено кафе 300мг, Холин (като битартрат) 20мг, L-метионин 50мг, Екстракт от зелен чай 50мг

Съдържание на дневна доза: Екстракт от зелено кафе 600мг, холин (като битартрат) 20мг, L-метионин 50мг, Екстракт от зелен чай 50мг

Други съставки: Желатин.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител: Биохерба, България